Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονιστικό σκίτσο: Άλκης Καμπανός και Μιχάλης Κατσούρης μαζί στον ουρανό

Συγκλονιστικό σκίτσο: Άλκης Καμπανός και Μιχάλης Κατσούρης μαζί στον ουρανό

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήρθε να συγκλονίσει ξανά την Ελλάδα, όπως είχε συμβεί και με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ένας 29χρονος φίλος της ΑΕΚ ήταν το θύμα των άγριων επεισοδίων της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκαναν καταδρομική επίθεση και επιχείρησαν να καταστρέψουν ό,τι έβρισκαν στο διάβα τους. Ο Μιχάλης Κατσούρης δέχθηκε δολοφονική μαχαιριά στον βραχίονα, έχασε σχεδόν όλο του το αίμα και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Προστέθηκε, δυστυχώς, στη μακρά λίστα των θυμάτων της τυφλής οπαδικής βίας στη χώρα μας.

Δυστυχώς, ο Άλκης Καμπανός που δολοφονήθηκε με παρόμοιο τρόπο στη Θεσσαλονίκη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο δεν ήταν «ο τελευταίος», όπως συνηθίζεται να αναφέρεται στα ευχολόγια που κατακλύζουν τη δημόσια σφαίρα σε αυτές τις περιπτώσεις. Η ομάδα του Αστέρα Εξαρχείων, μάλιστα, με ένα συγκλονιστικό σκίτσο έκανε αναφορά σε αυτά τα ευχολόγια.

366611915 782096393709330 6366720977119608873 n

Στο σκίτσο απεικονίζονται ο Άλκης Καμπανός και ο Μιχάλης Κατσούρης στον ουρανό, με τον Άλκη να λέει «λέγανε ότι θα είμαι ο τελευταίος ρε Μιχάλη», και τον Μιχάλη να απαντά «θα βλέπουμε μαζί τα ματς Άλκη». Ένα σκίτσο και μια «στιχομυθία» που προκαλεί, αν μη τι άλλο, ανατριχίλα…

Τα πιο σημαντικά