Συγκλονιστική αποκάλυψη, Τέμπη: Τι είπε ο μηχανοδηγός στον σταθμάρχη – «Αφού σου είπα…»

10 Μαρτίου, 20239:25 ΜΜ
More videos

Ο μηχανοδηγός προσπαθούσε απελπισμένα να επικοινωνήσει με τον σταθμάρχη και εκείνος του απάντησε σε έντονο ύφος.

Από την πρώτη στιγμή της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη, οι πάντες απέδωσαν την σύγκρουση των δύο τρένων σε ανθρώπινο λάθος.

Πράγματι, ο σταθμάρχης της Λάρισας που είχε βάρδια το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου έχει ήδη προφυλακιστεί, γιατί από δικό του λάθος οι δύο αμαξοστοιχίες έτρεχαν με υψηλότατες ταχύτητες στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά, όπως αποδείχτηκε.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, Γιώργος Κουτσούμπας, φαίνεται ότι για 17 λεπτά, προσπαθούσε απελπισμένα να μιλήσει με κάποιον ώστε να σταματήσει την πορεία προς τον θάνατο, επειδή είχε καταλάβει πως πήγαινε λάθος.

«Τον καλούσε απελπισμένα αλλά ο σταθμάρχης δεν απαντούσε»

Ο μηχανοδηγός καλούσε επίμονα τον σταθμάρχη της Λάρισας χωρίς να παίρνει απάντηση ενώ τηλεφωνούσε και στους συναδέλφους του, τους μηχανοδηγούς που βρίσκονταν συνήθως στο τιμόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας προς Αθήνα, για να επιβεβαιώσει την πιο φρικτή υποψία του.

Αν, δηλαδή, το τρένο με τα εμπορεύματα ερχόταν, όπως φοβόταν, κατά πάνω του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει μάρτυρας, εργαζόμενος του ΟΣΕ ο οποίος κατέθεσε πως άκουσε μέσω ασυρμάτου τον μηχανοδηγό να καλεί τρεις φορές τον σταθμάρχη της Λάρισας.

Μάλιστα, στη τελευταία προσπάθεια φαίνεται πως ο σταθμάρχης τελικά απάντησε σε έντονο ύφος «Αφού σου είπα, Νέους Πόρους»

Δείτε το βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News