Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονισμένη η Αθηναΐς Νέγκα - Δέχτηκε το ποιο χυδαίο μήνυμα για την...

Συγκλονισμένη η Αθηναΐς Νέγκα – Δέχτηκε το ποιο χυδαίο μήνυμα για την λεύκη της

Ανήθικη επίθεση δέχτηκε η Αθηναΐς Νέγκα για τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Twitter. Σε αυτήν, η γνωστή δημοσιογράφος ήταν καθισμένη σε ένα παγκάκι και ήταν εμφανή τα σημάδια της λεύκης στο σώμα της.

Κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε η Αθηναΐς Νέγκα, υπήρξε ένα απαράδεκτο σχόλιο για την ίδια και για την πάθησή της. Η ίδια στο παρελθόν έχει μιλήσει για την πάθησή της, αναφέροντας πως αποδέχθηκε τον εαυτό της μετά τα 45 χρόνια της.

Φορώντας σορτσάκι και t – shirt, η γνωστή δημοσιογράφος απόλαυσε μία βραδινή βόλτα, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που έκαναν κακοήθη σχόλια.

Συγκεκριμένα κάποιος έγραψε: «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: Μία ψευδοκουλτουριάρα αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης».

screenshot 2023 08 08 at 06.07.11

Η κ. Νέγκα αναδημοσίευσε το σχόλιο του συγκεκριμένου χρήστη και αναρωτήθηκε:

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν, ανέβασα μία φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του @X! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας;».

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη σε συνέντευξή της στο πρωινό του OPEN τον Νοέμβριο του 2022.

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ», παραδέχθηκε με χιούμορ η δημοσιογράφος.
Τα πιο σημαντικά