Συγκλόνισε η Πόπη Τσαπανίδου για τον άντρα της που πέθανε από ηλεκτροπληξία

27 Μαρτίου, 2018 5:39 ΜΜ
More videos

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης Στη Φωλιά των Κου Κου. Η όμορφη κι επιτυχημένη δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν η ίδια ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους.

«Μου πήρε πολλά χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά» είπε ακόμη…

Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ μικρές πληγές», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, βουρκωμένη και με ένα κόμπο στον λαιμό είπε: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια. Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται»;

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Γίνεται, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Το ίδιο λέω και στον κόσμο που περνάει δύσκολα μέσα στην κρίση και που δεν έχει βρει τόσα χρόνια τα πατήματά του. Είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε. Το παίρνεις απόφαση και λες τώρα θα κοιτάξω μπροστά. Και το μπροστά θα είναι δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα ξαναγελάσω, θα ξαναχαρώ. Κάποια στιγμή θα μάθω να ζω με αυτό.

Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, να τους αγαπάς, να γελάς μαζί τους γιατί ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να τελειώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ντο συνειδητοποιεί κανείς.

Είμαι 51 και η μεγάλη μου κόρη είναι 29 και οι μικρές 26! Θα ήταν αστείο να έκανα ένα παιδί τώρα…

Για μένα η οικογένεια είναι ένα απωθημένο. Είμαι με έναν άνθρωπο μαζί και περνάμε πάρα πολύ καλά, τον ήρωα αυτόν -έτσι λέει ο ίδιος, κάτι θα ξέρει. Είναι κανονικός άνθρωπος, όχι της showbiz».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: