Συγκλόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα: «Το λέω τώρα και με πιάνει η καρδιά μου»

6 Δεκεμβρίου, 20187:54 ΜΜ
More videos

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη …μετά τα μεσάνυχτα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους θανάτους που την σημάδεψαν στα παιδικά της χρόνια, ενώ θυμάται και τις δύσκολες στιγμές, όταν αρρώστησε η κόρη της.

«Η κόρη μου είναι η λατρεία της ζωής μου! Πανικοβλήθηκα όταν έμεινα έγκυος και ήθελα να ρίξω το παιδί. Ναι, της το έχω πει. Μόνο απόρριψη δεν έχει νιώσει από μένα. Εγώ άφησα τα πάντα για να είμαι κοντά της. Έκανα τηλεόραση στα καλά χρόνια που πληρωνόμουν για να μπορώ το βράδυ να πέφτω 9:30 ώρα δίπλα της, να με παίρνει ο ύπνος, να μπορώ να ξυπνήσω το πρωί στις 5, να μαγειρέψω, να κάνω γυμναστική, να την πάω σχολείο, να φτιαχτώ, να ετοιμαστώ και να πάω στο γύρισμα. Δεν έχω λείψει στο παιδί μου.

Εγώ μεγάλωσα με δυσκολίες, με πάρα πολλές σκέψεις γενικά στο μυαλό μου, δεν είμαι και το πιο αισιόδοξο άτομο. Και έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω να μεγαλώσω ένα παιδί, φοβάμαι. Κάποια στιγμή που είχε αρρωστήσει από ένα εμβόλιο, εγώ είχα πολλή δουλειά και θυμάμαι ότι έμπαινα εκεί που την είχαμε… Το λέω και πιάνεται η καρδιά μου… Κι ένας γιατρός μου είπε να μην κάνω δεύτερο παιδί. Έχουμε χάσει παιδί στην οικογένεια, ξαδερφάκι μου, 16 χρονών, από καρκίνο. Έχω χάσει ξαδέρφια από ατυχήματα, ήταν λίγο στριμωγμένα για μένα, ήταν βεβαρημένη η ψυχολογία μου.

Να φέρω ένα παιδί με τόσο βαρύ ψυχολογικό, θεωρούσα ότι δεν θα το άντεχα. Και τελικά αποδείχθηκε, μπορώ να το πω, βλέποντας το παιδί μου κάποιος, ότι έχω κάνει ένα παιδί ισορροπημένο», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε όλα όσα είπε η Δήμητρα Παπαδήμα…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News