Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκινnμένος ο Τάκης Ζαχαράτος: «Θαúμασα τον Στέφανο Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ...

Συγκινnμένος ο Τάκης Ζαχαράτος: «Θαúμασα τον Στέφανο Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ που έχουν τη στήρıξη των οıκογενειών τους»

Με αφορμή τη νέα παράσταση που ετοιμάζεται να ανεβάσει στη Θεσσαλονίκη και φέρει τον τίτλο «The Kasselakians: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ και Πολάκης» ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/1 καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day».

Mεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του λέγοντας πως θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειές τους έχουν αγκαλιάσει τις επιλογές τους.

«Μου αρέσει που είναι Κριός. Νομίζω ότι θα κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε για φαγητό. Τους κάνω ανοιχτή πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν να δουν το show. Μου είναι απίστευτα συμπαθείς και οι δυο, και ο Τάιλερ, και ο Στέφανος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς. Μπουχτίσαμε νομίζω από την υποκρισία.

Δείτε το βίντεοΣτο βιβλίο μου, «Πάστα Σεράνο» μιλούσα για την υποκρισία της ελληνικής οικογένειας. Το πόσα ψέματα λέμε, πρώτα στον εαυτό μας, ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι άγιοι, δε μιλάμε ποτέ για σεξ. Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά. Είναι τραγικό να είσαι ειλικρινής με αγνώστους και όχι με το περιβάλλον σου, αυτό δημιουργεί πολλά τραύματα.

Όταν λοιπόν, είδα έναν άνθρωπο που είπε ότι αυτός είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου και εδώ είναι η μητέρα μου που το στηρίζει όλο αυτό, το βρήκα υγιές και αληθινό. Το θαύμασα και είπα μπράβο. Εύχομαι να τα βγάλει πέρα και να έχει την υπομονή και την ευθυκρισία να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τα πιο σημαντικά