Συγκινητικό βίντεο δείχνει μια κανονική μέρα από την οπτική της μαμάς και την οπτική του παιδιού

29 Μαΐου, 20177:27 ΜΜ

Κάθε μαμά ξέρει πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα, όταν μεγαλώνει τα παιδάκια της. Μερικές μέρες είναι τόσο κουραστικές, που δυστυχώς, το μόνο που μένει στο τέλος, είναι το άσχημο αίσθημα της εξάντλησης και της απελπισίας. Κάποιες μαμάδες μένουν στα αρνητικά και ξεχνούν τις όμορφες στιγμές που περνούν με τα μικρά τους. Αυτό θέλει να μας δείξει και το βίντεο που ακολουθεί.

Η βλόγκερ Έσθερ Άντερσον, αποφάσισε να μας υπενθυμίσει πως παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα, η μαμά θα είναι πάντα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μας. Τι έκανε; Δημιούργησε ένα βίντεο και μας περιγράφει μια κανονική μέρα, πρώτα από τα μάτια της μητέρας και μετά, μέσα από τα μάτια της κορούλας της.

Αρχικά, τη βλέπουμε να εξιστορεί τη μέρα της, να μένει στα αρνητικά, στην κούραση και την απελπισία, στις ζημιές, τις σκανταλιές και το κλάμα των παιδιών της και να ξεφυσά. Να τη χαρακτηρίζει ως “μια απλή συνηθισμένη μέρα”. Αργότερα όμως, βλέπουμε τη μικρούλα της να εξιστορεί στο μπαμπά της τη μέρα που πέρασε, από τη δική της οπτική. Τι του είπε; Πως πέρασε “την καλύτερη μέρα όλων”, πως πέρασε φανταστικά με τη μαμά της και το αδερφάκι της (που όπως λέει αγαπά υπερβολικά), πως γέλασαν πολύ, πήρε φιλάκια από τη μαμά της, έκαναν βόλτες και έπαιξαν… αλλά η καλύτερη στιγμή, ήταν όταν έφαγαν την τούρτα που είχε ρίξει η ίδια, από το πάτωμα!

Το βίντεο κλείνει με τη φράση: “Επειδή το φυσιολογικό σου, μπορεί να είναι το μαγικό τους”.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο και ανακαλύψτε πόσο διαφέρει η οπτική του ενήλικα, από εκείνη του παιδιού!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News