Το συγκινητικό μήνυμα του Σπαλιάρα στον πατέρα του: «Σου είπα περίμενε να με καμαρώσεις»

2 Αυγούστου, 2017 6:43 ΠΜ
More videos

«Καλά τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλά να έχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» έγραψε το μοντέλο φανερώνοντας μια διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά από κάθε νίκη του στο Survivor έκανε μια κίνηση προς τον ουρανό αφιερώνοντας τις επιτυχίες του στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν το μοντέλο να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Την Τρίτη ο Γιάννης Σπαλιάρας θυμήθηκε ξανά τον πατέρα του, το «παλληκάρι» του, όπως γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram, σε ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες …καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς» γράφει στην ανάρτησή του που φανερώνει μια διαφορετική πλευρά του Διάσημου που έγινε Μαχητής.

Η ανάρτηση του στο Instagram:

9 μήνες που έφυγες παλληκαρι μου και ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω ..σου είπα περίμενε ρε Μπαμπη να με δεις να με καμαρώσεις αλλα βιαστηκες κ έφυγες …καλα τα φράγκα και οι επαγγελματικές προτάσεις αλλα να εχεις αγαπημένα πρόσωπα να τα μοιραστείς …σου αφιέρωνα καθε αγώνα και καθε νίκη μου και ελπιζω να με έβλεπες απο την γειτονια των αγγέλων και να χεις παρεα εκεί …σ αγαπάω και θα σε αγαπάω πάντα και θα σε θυμάμαι παλληκαρι μου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις

Ακολουθήστε μας στο facebook: