Συγκίνηση στο τελευταίο ‘αντίο’ στον ηθοποιό Ηλία Ζερβό – Ποιοι έδωσαν το παρών

3 Νοεμβρίου, 20228:47 ΜΜ
More videos

Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών, από ανακοπή καρδιάς, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού πραγματοποιήθηκε στο Γ’ Νεκροταφείο Νίκαιας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ρένα Δούρου, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Κώστας Αποστολίδης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δίνουν το παρών στην κηδεία του Ηλία Ζερβού.

ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΣπύρος Μπιμπίλας
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΘανάσης Κουρλαμπάς
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΑντιγόνη Ψυχράμη – Δημήτρης Μακαλιάς

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Ηλίας Ζερβός είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και γνωστές τηλεοπτικές σειρές. Χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος του ως “Νίκος Γρέβιας” στη σειρά του Χαρη Ρωμα “Κωνσταντίνου και Ελένης”, όπου ενσάρκωνε τον δικηγόρο του καθηγητή Κατακουζηνού, αλλά και ως ο… αποτυχημένος δικηγόρος “Ηλίας Χατζηδημητρακόπουλος” στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη “Ακρως οικογενειακόν”.

ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΡένα Δούρου
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΓιάννης Μπαλάφας

Επιπλέον, από το 1990 συνεργαζόταν με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε πασίγνωστα κινούμενα σχέδια και σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΧρήστος Ευθυμίου
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΚώστας Αποστολίδης

Έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών). Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΚουρλαμπάς – Κατσαφάδος
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΣπύρος Μπιμπίλας – Νίκος Νίκας
ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

 

ΚΗΔΕΙΑ ΖΕΡΒΟΥΒάσια Παναγοπούλου

κηδεια ζερβου

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News