Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκίνηση στο J2US: Η Ζωή Παπαδοπούλου αφιέρωσε τραγούδι σε μαθήτριά της που...

Συγκίνηση στο J2US: Η Ζωή Παπαδοπούλου αφιέρωσε τραγούδι σε μαθήτριά της που σκοτwθnκε στα Τέμπη

Η Ζωή Παπαδοπούλουθέλησε να αφιερώσει την ερμηνεία της στο J2US σε ένα από τα θύματα των Τεμπών, την Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτριά της.

ΗΖωή Παπαδοπούλου και ο Μανώλης Κλωνάρης ερμήνευσαν το βράδυ του Σαββάτου (2/3) το τραγούδι «Δεν έχω πολλά» στο J2US. Η τραγουδίστρια θέλησε να αφιερώσει αυτή την ερμηνεία σε ένα από τα θύματα των Τεμπών, την Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτριά της.

«Συγνώμη, μπορώ πριν την κριτική να πω κάτι; Συγνώμη που παίρνω τον λόγο. Θα ήθελα αυτό το τραγούδι να το αφιερώσουμε σε μια υπέροχη τραγουδίστρια, θα γινόταν δηλαδή τραγουδίστρια, την Αγάπη Τσαγκλίδου».

«Ένα κορίτσι το οποίο χάθηκε στα Τέμπη και στέλνω την αγκαλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένεια της και σε όλες τις οικογένειες των θυμάτων αυτών» πρόσθεσε, με φωνή τρεμάμενη και εμφανώς συγκινημένη, η τραγουδίστρια και coach του ηθοποιού στο J2US. «Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και πραγματικά εύχομαι να βρουν το δίκιο τους κάποια στιγμή».

Δείτε το βίντεο:Ζωή Παπαδοπούλου: Η σπαpακτική ανάρτηση για την 23χρονη μαθήτρια της που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους η Ζωή Παπαδοπούλου προέβη σε μια ανάρτηση που “ράγισε” καρδιές.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα θύματα ήταν και η 23χρονη Αγάπη Τσακλίδου, η οποία ήταν μαθήτρια της γνωστής τραγουδίστριας. Η Ζωή Παπαδοπούλου δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας, το οποίο συνόδευσε με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

“Η Αγάπη.. Είχα την τύχη να είναι μαθήτρια μου και να έχω ηχογραφήσει τα μαθήματα μας. Οι αγαπημένες της ερμηνεύτριες η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Χάρις Αλεξίου. Εδώ η Αγάπη τραγουδάει το “Μινοράκι”, τόσο όμορφα και ζεστά, είχαμε πει ότι θα ετοιμάζαμε ένα ντέμο με δύο τραγούδια ένα από αυτά θα ήταν κι αυτό..

tilestwra 1002

Μπήκε όμως στο πιο “ασφαλές μέσο”, στο τρένο των Τεμπών…και δεν γύρισε στους γονείς της, σε εμάς, στη ζωή της.. Ταλαντούχο μου όμορφο και αληθινό κορίτσι, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και πίστεψε με, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ηρεμήσει η όμορφη και σπάνια ψυχή σου..” έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση:

Τα πιο σημαντικά