Συγκίνησε η «Μπουλίτσα» μιλώντας για το bullying που δέχτηκε: «Καθηγητές μου είχαν εμπάθεια και με είχαν ρίξει»

12 Δεκεμβρίου, 2018 12:24 ΠΜ
More videos

Η γνωστή σε όλους Χριστίνα Αρχοντή που έπαιξε την Μπουλίτσα στην πετυχημένη σειρά του ANT1 «Καφέ της Χαράς» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τη μητέρα της, Λίλιαν Αρχοντή, που τη γνωρίσαμε ως τη Φιόνα στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η Χριστίνα σήμερα είναι 19 χρονών εργάζεται ως βοηθός σκηνοθέτη και φυσικοθεραπεύτρια. Μίλησε για το πως πήρε τον ρόλο της Μπουλίτσας στη σειρά του Χάρη Ρώμα «Καφέ της Χαράς» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και το bullying που υπέστη από τους συμμαθητές της λόγω του ρόλου της στην τηλεοπτική σειρά.

Όπως είπε, μόνο και το όνομα Μπουλίτσα ήταν αιτία πειράγματος από τους συμμαθητές της και τη φώναζαν κοροϊδευτικά «Μπουλίτσα». «Έχω βιώσει δύσκολες καταστάσεις, με είχαν απομονώσει από την τάξη», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Το «Καφέ της Χαράς» θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τη Ρένια Λουϊζίδου, σας το απαντώ πριν γίνει η ερώτηση»

«Δυστυχώς δεν βρήκα συμπαράσταση από καθηγητές και δασκάλους όταν δεχόμουν bullying. Δεχόμουν κι από καθηγητές ζήλια και το λέω με πλήρη επίγνωση αυτής μου της άποψης και της δήλωσης. Πολλοί καθηγητές μου είχαν εμπάθεια και με είχαν ρίξει και βαθμολογικά, ακόμα και στο απολυτήριο στις εξετάσεις απολυτηρίου μου έχουν μειώσει βαθμολογία για να μην πάρω το απολυτήριο με 19!».