Συγκινημένος ο Ευαγγελάτος που ο υιός Μητσοτάκη ερωτεύτηκε την Σάκκαρη

9 Ιουνίου, 2021 11:23 ΜΜ
More videos

Οργιάζουν τα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες εξυμνώντας τον έρωτα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με την τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Με αφορμή τις εντυπωσιακές αθλητικές επιδόσεις της στο Roland Garros, τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω στον υιό του πρωθυπουργού με τον οποίο φέρεται να διατηρεί δεσμό.

Ο γιος του πρωθυπουργού βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθειά της και να πανηγυρίσει με τη νίκη της. Τι πιο φυσιολογικό και συνηθισμένο δηλαδή για ένα ζευγάρι σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ωστόσο πολλοί δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν με ιδιαίτερη συγκίνηση και έμφαση τη στήριξη του υιού του πρωθυπουργού στη σύντροφό του, την οποία αν μη τι άλλο παρακολουθεί την ίδια στιγμή και η… μισή Ελλάδα – ή τουλάχιστον όλοι εκείνοι που ασχολούνται με τις αθλητικές εξελίξεις.

Και όχι, δεν είναι δα και κανένα κατόρθωμα ή τιμή, ούτε αξίζει κανένας συγχαρητήρια και «μπράβο» επειδή στηρίζει τον/την σύντροφό του. Αντιθέτως, αυτά είναι αυτονόητα και δεν χρειάζονται επαίνους. Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει έως τώρα είναι ότι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο νεότερος είναι τόσo στοργικός όσο χρειάζεται να είναι ένας πρωθυπουργός…

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: