Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣυγκινεί ο Τάκης Χρυσικάκος: «Ανέλαβα χρέη “μαμάς” όταν έχασα την αδελφή μου....

Συγκινεί ο Τάκης Χρυσικάκος: «Ανέλαβα χρέη “μαμάς” όταν έχασα την αδελφή μου. Μεγάλωσα την

Τον λόγο που δε θέλησε ποτέ να κάνει δική του οικογένεια εξομολογήθηκε ο Τάκης Χρυσικάκος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια, εξού και μεγάλωσα τα παιδιά της αδελφής μου. Από τη στιγμή που έφυγε η αδελφή μου, εγώ αμέσως πήρα την ανιψιά μου. Η Ευαγγελία είναι η κόρη της αδελφής μου, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ την πήρα μετά την απώλεια της αδελφής μου. Έκανε ένα παιδί, την Ανατολή. Επειδή ο κύκλος συνεχίζεται πάντα στη ζωή, χώρισε και αυτό το παιδί μεγάλωσε με εμένα. Στο ίδιο σπίτι.

Εγώ αγόρασα ένα άλλο σπίτι, στο οποίο μένω τώρα στο Πόρτο Ράφτη, και έφυγα από το προηγούμενο όταν ήξερα ότι η Ανατολή διορίστηκε και μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Ήμουν δίπλα της. Χωρίζει η Ανατολή, όμως είχε κάνει ένα παιδί που του έδωσε το όνομά μου, από την αγάπη που μου έχει. Η ιστορία πάντα συνεχίζεται. Μου λένε αν θα ήθελα να κάνω παιδί κι εγώ τους απαντώ ότι έχω. Αυτή είναι η οικογένειά μου. Γάμο δεν έκανα ποτέ, μόνο αρραβώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Χρυσικάκος στο «Στούντιο 4».
Τα πιο σημαντικά