Συγκινεί ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου: «Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία»

17 Απριλίου, 2021 5:39 ΜΜ
More videos

«Απ’ όταν έχασε τον πατέρα του, αφιερώθηκε στην εκκλησία».Τα άγνωστα περιστατικά της ζωής του και η συγκίνηση του ιερέα. Ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου μιλάει για πρώτη φορά και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του τραγουδιστή:

«Φυσικά τον γνωρίζω, είμαστε γείτονες με τον Τριαντάφυλλο. Ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην εκκλησία, πήρα δύναμη από την Εκκλησία μας. Όταν έφυγε ο πατέρας του, τότε μικρό παιδί έφυγε στην Αθήνα και βρήκε δύναμη από τη χάρη του Κυρίου μας.»»! Και πρόσθεσε:

«Θυμάμαι λοιπόν την Μεγάλη Παρασκευή, όταν παίρνουμε τον Επιτάφιό μας στο κοιμητήριο και κάνουμε έτσι προσευχές για τους κεκοιμημένους αδερφούς, ήταν το πρώτο του CD, που είχε βγάλει και το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα.»!

Και αποκάλυψε για τον Τριαντάφυλλο: «Έρχεται συχνά στην Εκκλησία μας, ψάλλει τα εγκώμια τη Μεγάλη Παρασκευή. Είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σαν αγωνιστής. Είμαι συγκινημένος γιατί σας είπα είναι μια πόρτα, ένας τοίχος που χώριζε το πατρικό μου σπίτι με του Τριαντάφυλλου.»