Συγκινεί ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού της Πισπιρίγκου – «Πονάει η καρδιά μου, κλαίω μόνος μου»

6 Σεπτεμβρίου, 2022 11:53 ΜΜ
More videos

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου.

  • Ο κύριος Θεοχάρης Μάρκουλης, αγόρασε το σπίτι που αναγκάστηκε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να τη στηρίξει οικονομικά στον δικαστικό της αγώνα.

«Πέρασα ένα δράμα με την Ιταλίδα σύζυγό μου. Πέθανε μέσα στα χέρια μου από καρκίνο. Μου είχε αφήσει κάποια λεφτά να πάρω μια γκαρσονιέρα στην Πάτρα γιατί ταξιδεύω στην Ιταλία 3-4 φορές το χρόνο. Δε γνωρίζω την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Εγώ γνώρισα μόνο την μητέρα της στο συμβολαιογραφείο που κάναμε τα συμβόλαια πριν ένα μήνα» αναφέρει ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού σπιτιού της κατηγορούμενης από την Πάτρα για τους θανάτους των τριών ανήλικων παιδιών της.

«Αυτά τα κουκλάκια είναι των τριών άτυχων κοριτσιών. Τα αγγελούδια αυτά. Όταν άνοιξα το δωμάτιο, τα είδα και τα άφησα στη θέση τους. Δεν έμπαινα πολύ στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά όπως δεν αισθάνομαι και τώρα. Με τρομάζουν. Πονάει η καρδούλα μου. Κλαίω μόνος μου» είπε και ξέσπασε σε κλάματα ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και όσα διάβασε στο ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρήκε μαζί με τα κουκλάκια.

«Θα πάω σε μια εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ να μου πει τι να τα κάνω. Δε μπορώ να τα πετάξω. Βρήκα και ένα ημερολόγιο. Το ημερολόγιο της Ρούλας Πισπιρίγκου. Διάβασα 2-3 σελίδες αλλά εντάξει, τα πέταξα κι αυτά. Διάβασα ότι γεννήθηκε στην Πάτρα, μεγάλωσε, έγινε μητέρα… Ευτυχισμένη μητέρα. Μετά από αυτό δεν μπόρεσα να συνεχίσω» είπε.

Δείτε το βίντεο: