Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣυγκινεί ο Αιμίλιος Χειλάκης: Αφαίρεσε όγκο από το κεφάλι του και κινδύνεψε...

Συγκινεί ο Αιμίλιος Χειλάκης: Αφαίρεσε όγκο από το κεφάλι του και κινδύνεψε η ζωή του

Συγκλονίζει ο γνωστός ηθοποιός που αποκάλυψε την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που απέδειξε πως είναι κι ένας μεγάλος μαχητής, αλλά και νικητής στη ζωή. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, καθώς βρέθηκε με όγκο στο κεφάλι.

Στα 42 του χρόνια υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου

«Οι πιθανότητες ήταν αρκετά υπέρ μου αλλά όταν υπάρχει έστω κι ένα 1% πιθανότητα να πεθάνεις… Είχα έναν καλοήθη όγκο στην βάση του κρανίου.Είχα διπλωπία. Ο όγκος πίεσε το οπτικό νεύρο και το μάτι σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση και κόλλησε από την μία πλευρά. Ήμουν κοντά στο αλλήθωρο. Μέσα σε ένα μήνα από τότε που το κατάλαβα, έκανα την εγχείριση» δήλωσε αρχικά.


Τι είπε για τη συζήτηση που είχε με τον γιατρό του λίγο πριν το χειρουργείο

«Εγώ είπα απλά αυτό στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό. Του είπα οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη, έχω ζήσει μια πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει. Μου είπε πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ. >Είναι αλαζονικό, πας να νικήσεις τον θάνατο με μία δήλωση» ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Κόντρα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε, επίσης, στην εκπομπή «Στούντιο 4» πως δε μπορεί να αγαπήσει το χαρακτήρα του στις Άγριες Μέλισσες λόγω των αντιλήψεων του, κάνοντας παράλληλα νύξη στη πολιτική επικαιρότητα με το θέμα του εθνικοσοσιαλισμού.

«Στα 51 μου θέλω να είμαι μόνο με ανθρώπους που αγαπώ» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στις σεξουαλικές επιθέσεις στον χώρο του θεάτρου

Τα πιο σημαντικά