Συγκινεί η Κάτια Ζυγούλη για την φωτιά στο Μάτι: «Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν»

Μαρ 28, 2021 10:19 ΜΜ
More videos

“Στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν” δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη.

Για την δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς με την φωτιά στο Μάτι, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στο “Καλύτερα Δεν Γίνεται” και στη Ναταλία Γερμανού.

“Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ. Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα. Ήταν δύσκολο. Πήρα το μάθημα για εμπιστοσύνη, δηλαδή δεν μπορείς να τα ελέγξεις ή να τα προβλέψεις όλα. Πρέπει να πορεύεσαι με εμπιστοσύνη, όπου κι αν πιστεύεις, και να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα” δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη σύμφωνα με το zappit.

“Έτυχε πριν λίγες ημέρες να φύγω για μια δουλειά, ενώ τα παιδιά είχαν τηλεργασία κι είπα να φύγω κρυφά για να μην τα αναστατώσω. Λέω όχι μην το κάνεις. Γύρισε και φίλησέ τα, δεν ξέρεις τι συμβαίνει το επόμενο λεπτό” εξομολογήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: