Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκινεί η Έρ.Πρεζεράκου: Στείλτε φως και αγάπη στην Αναστασία μας που τα...

Συγκινεί η Έρ.Πρεζεράκου: Στείλτε φως και αγάπη στην Αναστασία μας που τα έχει ανάγκη-Η ανάρτησή της

Η 7χρονη Αναστασία είναι ένα γενναίο πλάσμα που τους τελευταίους μήνες δίνει την σπουδαιότερη μάχη της ζωής της κόντρα σε έναν από τους σπανιότερους καρκίνους της παιδικής ηλικίας, το γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Η μικρή μετακόμισε στο Τέξας μαζί με τους γονείς τους για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της θεραπείας της και τώρα υποβάλλεται τον τρίτο και τελευταίο στη Νέα Υόρκη.

Ο αγώνας της δύσκολος και επώδυνος αλλά η 7χρονη μάχεται με περίσσιο θάρρος και γενναιότητα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Βράχοι δίπλα της οι γονείς που προσπαθούν να την ενθαρρύνουν και να την ανακουφίσουν.

Με σημερινή της ανάρτηση, η θεία της, Έρρικα Πρεζεράκου, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να στείλουν την αγάπη και τη θετική τους σκέψη στην 7χρονη ανιψιά της αναφέροντας χαρακτηριστικά “Ηλιολουστα μου πλάσματα αν έχει καταλληλότητα για εσας στείλτε λίγο φως και αγάπη στην Αναστασια μας που τι έχει ανάγκη . Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου“.

101809 768x1024 1

Χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις αντιλαμβανόμαστε ότι αυτές οι ώρες είναι κρίσιμες για την μικρή.

Ευχόμαστε ολόψυχα η μικρή Αναστασία να ξεπεράσει και αυτή τη δυσκολία και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την ίαση και την αποκατάσταση της υγείας της. Στέλνουμε όλη μας την σκέψη την αγάπη και τις προσευχές μας να γίνει γρήγορα καλά το κοριτσάκι μας!!!

Το post της Έρρικας Πρεζεράκου

Τα πιο σημαντικά