Συγκεντρώθηκαν 200.000 ευρώ για τον μικρό Νέστορα που πάσχει από σπάνια ασθένεια

4 Ιουλίου, 2017 11:14 ΜΜ
More videos

Ο μικρός Νέστορας πάσχει από μια σπάνια ασθένεια στην καρδιά και χρειάζεται να μεταβεί στη Βοστόνη προκειμένου να εγχειριστεί.

Το πρόβλημα του μικρού παιδιού έφερε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος είχε στείλει ένα συγκινητικό μήνυμα απευθύνοντας έκκληση προκειμένου να μαζευτεί το ποσό των 300.000 ευρώ που θα δώσει τη δυνατότητα στον μικρό Νέστορα να κάνει το βρήμα για την επιτυχία.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 200.000 ευρώ, ενώ η εγχείριση έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουλίου. Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού θα βοηθήσει την οικογένεια για τη μετάβαση στην Αμερική.

 

απο καρδιάς για το Νέστορα!

“Μπορούμε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε! ‘Ενα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο κάθενας ότι μπόρεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί”

Γιώργο, σε ευχαριστούμε απο καρδιάς!

Δημοσιεύτηκε από Από καρδιάς για το Νέστορα – Follow Nestor’s heart στις Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

 

«Μπορούμε, μπορούμε να τον βοηθήσουμε! Ένα ευρώ αρκεί! Κοινοποιήστε αυτό το βίντεο για να ευαισθητοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους ώστε να προφέρει ο καθένας ό,τι μπορεί για να βοηθήσουμε τον μικρό Νέστορα να πάει στην Αμερική για να εγχειριστεί»,υπογραμμίζει στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαυρίδης.