Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκατοικεί με την κοπέλα του, δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα: Η νέα ζωή...

Συγκατοικεί με την κοπέλα του, δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα: Η νέα ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, τι κάνει σήμερα

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή έχει ανοίξει ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Ο ίδιος παρακολουθεί από κοντά τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε απόσταση αναπνοής από εκείνη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος ζει το τελευταίο διάστημα μόνιμα στην Αθήνα και έχει καταφέρει να βρει νέα δουλειά. Συνάδελφοι αλλά και πελάτες τον αναγνωρίζουν και μοιραία δέχεται ερωτήσεις για την πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών του, που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Εκείνος αποφεύγει να τοποθετηθεί και περιμένει την απόφαση των δικαστών.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 προχώρησε την Τετάρτη σε αποκαλύψεις για τα «επόμενα κεφάλαια» που έχει ανοίξει στην ζωή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πατέρας που θρηνεί για την Τζωρτζίνα, την Μαλένα και την Ίριδα, δεν μοιράζεται πλέον τον χρόνο του ανάμεσα σε Αχαΐα και Αττική, αλλά πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα. Πριν από λίγες ημέρες προσελήφθη και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία, με αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική.

Οι συνάδελφοί του, που τον αναγνωρίζουν, βρίσκονται στο πλευρό του και παίρνει από εκείνους μηνύματα στήριξης. Δείχνουν ενδιαφέρον και τον ρωτούν για την εξέλιξη της δίκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, πιθανώς η απουσία του από δύο δικασίμους σχετίζεται με την νέα δουλειά του. Ακόμη, οι συντελεστές της εκπομπής σημείωσαν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διατηρεί μια σοβαρή σχέση και ζει στην Αθήνα μαζί με την σύντροφό του.

Τα πιο σημαντικά