Σχολιάστρια της ΕΡΤ τρώει ζωντανά στον αέρα και μιλάει μπουκωμένη

2 Οκτωβρίου, 2017 6:40 ΠΜ
More videos

Κυριολεκτικά σαν στο σπίτι της -ίσως και ακόμη πιο χαλαρά- φαίνεται ότι νιώθει στην ΕΡΤ η σχολιάστρια της Φόρμουλα 1. Αφού πρώτα ενημέρωσε το κοινό του Μαλαισιανού Γκραν Πρι ότι είχε φέρει κέικ στο στούντιο, κατόπιν άρχισε να το τρώει.

Και μασουλώντας συνέχισε να μοιράζεται με τους φίλους των Γκραν Πρι τις απόψεις της, παρόλο που καθένας μπορούσε να διακρίνει στην κατά τι αλλοιωμένη της φωνή, εφόσον δεν είχε προλάβει να καταπιεί και να καθαρίσει τον λάρυγγά της, πως ήταν μπουκωμένη.

Η «πιο-άνετη-απλά-δεν-γίνεται» συνεργάτιδα της ΕΡΤ είναι η Πόπη Παπαμιχαήλ, «δημοσιογράφος του ειδικού τύπου» όπως την συστήνει στην αρχή της μετάδοσης κάθε αγώνα Φόρμουλα 1 ο βασικός παρουσιαστής, Νίκος Κορόβηλας.

Δείτε και ακούστε το βίντεο με τον σχολιασμό:

Η κυρία Παπαμιχαήλ τα τελευταία δύο χρόνια υπηρετεί με συνέπεια και φιλότιμο ένα ύφος σχολιασμού των τεκταινομένων στο εκάστοτε Γκραν Πρι που μιλά απευθείας στον φίλαθλο λαό. Πολλές φορές η κυρία Πόπη κάνει αστειάκια, αυτοσαρκάζεται για την ασχετοσύνη της περί τα καλλιτεχνικά, στέλνει χρόνια πολλά από του αέρος της ΕΡΤ στην οικογένειά της, διατυπώνει κοινωνικές και φιλοσοφικές κρίσεις, μοιράζεται περιστατικά και αναμνήσεις από τις αιώνια «παλιές καλές εποχές» των μηχανοκίνητων σπορ που η ίδια κατέχει άριστα κ.λπ., κ.λπ.

Η συνεργάτις της ΕΡΤ Πόπη Παπαμιχαήλ, που σχολιάζει αγώνες της φόρμουλα 1, ένιωσε τόσο άνετα κατά την διάρκεια της μετάδοσης του γκραν πρι της Μαλαισίας, το μεσημέρι της Κυριακής, που… μιλούσε μπουκωμένη.

Οπως εξήγησε με άνεση στον τηλεοπτικό αέρα της δημόσιας τηλεόρασης είχε φέρει… κέικ από το σπίτι της. Δικαιολογήθηκε μάλιστα ότι το έκανε επειδή είχε γενέθλια ο Ολλανδός πιλότος της F1 Μαξ Φερστάπεν ο οποίος μάλιστα και κέρδισε τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μερικές από τις «χαριτωμενιές» που ακούστηκαν ζωντανά στον αέρα:

«Κι εγώ ήρθα με το μικρό μου κέικ σήμερα -το βλέπετε όλοι- γιατί έχει γενέθλια ο Φερστάπεν» είπε αρχικά η σχολιάστρια.
«Σε βρήκα τώρα που μασάς και δεν μπορείς να μιλήσεις» την πείραξε λίγο αργότερα ο Νίκος Κορόβηλας
«Τρώω κέικ -αν θέλετε παρ’ τε κι εσείς- γιατί έχει γενέθλια ο Φερστάπεν, με χαρά, χρόνια πολλά, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι γρήγοροι οδηγοί σαν κι αυτόν».

Επίσης η Πόπη Παπαμιχαήλ το 2016 είχε πει την απίστευτη ατάκα: «Εντάξει το… ξεκ@λιασε ο Rosberg αρκετές φορές σήμερα».

[thema] [ief] [etypos]

Ακολουθήστε μας στο facebook: