Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαSurvivor spoiler 23/6: Θα γυρίσει Ελλάδα και με λεφτά και με αμάξι...

Survivor spoiler 23/6: Θα γυρίσει Ελλάδα και με λεφτά και με αμάξι – Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Προτελευταίο επεισόδιο Survivor από τον Άγιο Δομίνικο θα προβληθεί απόψε Κυριακή 23/6. Οι τέσσερις παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι θα αγωνιστούν στον ημιτελικό.

Ανάμεσα στους: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα, θα προκύψουν οι τρεις που θα περάσουν στον τελικό.

Ημιτελικός και τελικός θα γίνει με αγώνισμα και ήδη έχει στηθεί ο στίβος μάχης. Μέσα από αυτόν θα περάσουν οι παίκτες και οι δύο πρώτοι που θα καταφέρουν να μην κάψουν όλες τους τις ζωές θα περάσουν αυτομάτως στον τελικό. Οι δυο που θα έχουν χάσει θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τη 3η και την 4η θέση. Όλα αυτά θα συμβούν την Τρίτη 25/6.

Ποιος παίκτης όμως του Survivor θα κερδίσει απόψε 23/6 το αυτοκίνητο;

Σήμερα 23/6 ωστόσο, θα παρακολουθήσουμε πως οι παίκτες έδωσαν μια… χιουμοριστική μάχη για να κερδίσουν το πολυπόθητο αυτοκίνητο που θα κάνει δώρο ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον νικητή. Πως θα γίνει το παιχνίδι; Στην μητέρα του κάθε παίκτη έγιναν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το παιδί τους και απάντησαν. Οι ίδιες ερωτήσεις λοιπόν θα γίνουν και στα παιδιά, ώστε να δουν πόσο καλά τα γνωρίζουν. Ο παίκτης με τις περισσότερες ίδιες απαντήσεις θα κερδίσει το αμάξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που γνωρίζεται περισσότερο με την μητέρα του είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος στο τέλος θα πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα τον περιμένει για να το οδηγήσει.

sirvivor giorgos gkioulekas

Να σημειώσουμε πως ο ΣΚΑΙ ήδη έχει αποφασίσει ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το παιχνίδι επιβίωσης. Πρόκειται για μια σειρά που έρχεται από την Τουρκία, με δραματικό περιεχόμενο
Τα πιο σημαντικά