Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor: Ηττήθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης και βρίσκεται πια με το ένα πόδι...

Survivor: Ηττήθηκε στη δοκιμασία αποχώρησης και βρίσκεται πια με το ένα πόδι πίσω στην Ελλάδα

Ποιος γνώρισε, δυο φορές, την ήττα στη δοκιμασία αποχώρησης και θα παλέψει με την Δώρα Νικολή για την παραμονή στο Survivor;

Στην μάχη των μαχών για το Survivor, αυτή δηλαδή της παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ρίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης τέσσερις άνδρες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ταξίδη, τον Σταμάτη Ταλαδιανό, τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

Αυτοί ήταν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που πετάχτηκαν στον τάκο των υποψηφιοτήτων από τους συμπαίκτες τους στα τελευταία συμβούλια του νησιού του Survivor. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, στο τέλος της βραδιάς θα βρισκόταν με το ένα πόδι στην Ελλάδα μιας και θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό έγκειται στην ανακοίνωση που είχε κάνει προ δύο εβδομάδων ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις για δύο εβδομάδες από το ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, την ήττα στην αντίστοιχη δοκιμασία αποχώρησης γνώρισε η Δώρα Νικολή η οποία και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

Ποιος από τους τέσσερις άνδρες του Survivor θα συναντούσε λοιπόν στην… άκρη της κλωστής του παιχνιδιού την παίκτρια της μπλε ομάδας; Ποιος εξ αυτών θα είχε την ευκαιρία για μια ακόμα αναμέτρηση για την παραμονή στο παιχνίδι και το νησί του Αγίου Δομινίκου;

Ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να τους υποδείξει τα περίφημα ματσαρίσματα.

Δείτε το βίντεο:Πρώτοι από αυτή τη δοκιμασία ηρέμησαν ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Χριστόφορος Ταξίδης οι οποίοι κατόρθωσαν να κερδίσουν τους αντιπάλους τους.

Δείτε το βίντεο:Έτσι, για μια τελευταία φορά, πάλεψαν για την παραμονή στο Survivor ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Και ο παίκτης που γνώρισε την ήττα ήταν ο «κόκκινος» Γιώργος Παπαχαραλάμπους. Εκείνος είναι που θα δώσει τα πάντα για την παραμονή, προσεχώς, κόντρα στην παίκτρια της μπλε ομάδας.

Τα πιο σημαντικά