Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor: Δεν το περίμενε κανείς - Η κίνηση του Λαμάι που έκανε...

Survivor: Δεν το περίμενε κανείς – Η κίνηση του Λαμάι που έκανε τους παίκτες να δακρύσουν

Στο τέλος της χθεσινής βραδιάς, τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών και ένας από την ομάδα των Διασήμων κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο λόγος για τον Rob James Seymour, τον Σωτήρη Λαμάι και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από την μπλε ομάδα και τον Αλέξη Παππά από την κόκκινη ομάδα.

Έχοντας τα καλύτερα στατιστικά μέχρι αυτή τη στιγμή στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που αποφάσισε και τον τελικό στόχο αυτής της μονομαχίας.

Πρώτος από την ψυχοφθόρα, πλην καθ’ όλα απαιτητική, αυτή δοκιμασία εξαιρέθηκε με ευκολία ο ηθοποιός και μοντέλο μιας και έφτασε πρώτος τις απαραίτητες νίκες με αποτέλεσμα να αφήσει τους άλλους τρεις να τα βγάλουν πέρας.

Τον Παππά ακολούθησε ο Rob ο οποίος απέκλεισε τον Σταμάτη.

Και ενώ το σκορ ήταν 3-3 και η παραμονή θα κρινόταν στην 4 νίκη, ξαφνικά ο Σωτήρης Λαμάι κατέβασε ταχύτητα και στην ουσία παράτησε τον αγώνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, «χαρίζοντας» τη νίκη και την παραμονή στον Σταμάτη Ταλαδιανό.«Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα» δήλωσε, συγκινημένος ο Σωτήρης Λαμάι, στιγμές πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.


Τα πιο σημαντικά