Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαSurvivor: Αποκλεισμός Τάκη και Σάκη από τον αγώνα - Έξαλλος ο Καραγκούνιας

Survivor: Αποκλεισμός Τάκη και Σάκη από τον αγώνα – Έξαλλος ο Καραγκούνιας

Ένα ακόμη αυτοκίνητο δίνει το Survivor All Star στους παίκτες, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον αποκλεισμό δύο παικτών από την διεκδίκησή του. Η αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια για την ανακοίνωση.

Με ένα νέο, εκρηκτικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (28/05) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ, μετά από την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα τις προηγούμενες μέρες.

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασαν έντονα και με διάφορους τρόπους την αποχώρηση του 45χρονου φαρμακοποιού, ενώ η επιθυμία του για τον φετινό νικητή, άναψε φωτιές στον Άγιο Δομίνικο που δεν έχουν σβήσει ακόμα.

Κι ενώ οι Survivors περίμεναν πως η εβδομάδα τους θα ξεκινούσε με το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, με το που έφτασαν στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε ένα μεγάλο έπαθλο: ένα αυτοκίνητο, το δεύτερο που δίνεται φέτος.
Ωστόσο, ο παρουσιαστής δήλωσε πως δύο παίκτες μένουν εκτός του αγώνα, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Ο Σάκης Κατσούλης δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, λόγω του ότι είχε νικήσει το πρώτο αυτοκίνητο που δόθηκε σε προηγούμενο αγώνα. Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπορούσε να αγωνιστεί, επειδή βρίσκεται ακόμη σε ισχύ η ποινή που του επιβλήθηκε λόγω της συμπεριφοράς του.
“Ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, γιατί έχει κερδίσει ήδη ένα αυτοκίνητο. Και, φυσικά, έχουμε ακόμη την ολοκλήρωση της ποινής του Τάκη Καραγκούνια. Τάκη, δυστυχώς, αυτό είναι το δεύτερο έπαθλο το οποίο έχεις χρεωθεί, με βάση την παραβίαση των κανόνων που είχαμε την τελευταία φορά, οπότε δεν μπορείς να αγωνιστείς για να το διεκδικήσεις” ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δέχτηκε όσα άκουσε και παρενέβη, ανακοινώνοντας ότι θέλει να αγωνιστεί κανονικά, αλλά χωρίς να διεκδικήσει το έπαθλο.

Όπως είπε: Δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, αλλά εγώ θέλω να παίξω κανονικά. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι. Εγώ θέλω να μπω να παίξω, κι ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω. Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο. Θέλω να παίξω και ας μην το πάρω ποτέ το αυτοκίνητο”.

Ο παρουσιαστής του εξήγησε ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί το αγώνισμα είναι ατομικό, με τον Τάκη Καραγκούνια να αλλάζει “ρότα” και να απαντά:

“Εντάξει, εντάξει. Ευχαριστώ, λοιπόν. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Γιώργο! Συγγνώμη για το έντονο ύφος μου για άλλη μια φορά. Αλλά εγώ αυτός είμαι, ο φωνακλάς είμαι. Δεν πειράζει, εγώ δεν ήρθα να πάρω αυτοκίνητα εδώ. Εγώ ήρθα να πάρω το τρόπαιο. Γιατί αυτό θέλω, να πάω και να το σηκώσω. Να είναι καλά όλοι αυτοί εκεί. Τέλος”.
Τα πιο σημαντικά