Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024 spoiler: Οριστική εξέλιξη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή! Το ανακοίνωσε στον...

Survivor 2024 spoiler: Οριστική εξέλιξη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή! Το ανακοίνωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί


Survivor 2024 spoiler 22/04: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το μέλλον της Σταυρούλας Χρυσαειδή στο Survivor 2024 και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι, εκτός από τον Τζέιμς Καφετζή, τον Σάββα Γκέντσογλου και τον Αλέξη Παππά, είναι ένα βήμα από την αποχώρησή της από το Survivor και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ποιες είναι οι εξελίξεις που έχουμε στη διάθεσή μας;

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Ατζούν Ιλιτζαλί ταξίδεψε εκτάκτως από την Ευρώπη στον Άγιο Δομίνικο για να προλάβει να κλείσει την «κάνουλα» των αποχωρήσεων. Προσπάθησε να μεταπείσει τόσο τον Αλέξη Παππά, όσο και τον Σάββα Γκέντσογλου αλλά δεν τα κατάφερε. Τελευταίο του χαρτί ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία ήταν αποφασισμένη να αποχωρήσει.

survivorspoilerr

Η αλήθεια είναι πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή δέχτηκε απίστευτες πιέσεις από την παραγωγή ώστε να μην αποχωρήσει κι εκείνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός είχε συνάντηση με την ίδια, πράγμα που κάνει πολύ σπάνια, αφού τέτοιες υποθέσεις τρέχουν οι άνθρωποι της παραγωγής. Ποια είναι η απόφαση της Σταυρούλας τελικά;

Survivor 2024 spoiler: Πήρε την μεγάλη απόφαση η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μας η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε βεβαιώσεις που την έπεισαν να παραμείνει. Μια από αυτές τις βεβαιώσεις ήταν ότι θα σταματήσουν οι αποχωρήσεις με βάση το φύλο, κάτι που συνέβη από αυτή την εβδομάδα και δεύτερον ότι θα μεγαλώσουν τα έπαθλα και σιγά σιγά θα αρχίσει το… ωραίο κομμάτι των επάθλων, με την αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε θα πλησιάζει.

stavroulasurvivor

Κάπως έτσι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μετά από ώρες διαπραγματεύσεων, πείστηκε να μείνει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τέλους. Πάντως το σενάριο να έλαβε αύξηση αποδοχών δεν υφίσταται!
Τα πιο σημαντικά