Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024 spoiler 29/5: Η νίκη μετά την ανταρσία - Ποια ομάδα...

Survivor 2024 spoiler 29/5: Η νίκη μετά την ανταρσία – Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 είναι εδώ – Spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στις 29/5 πριν την πρώτη μονομαχία.

Το Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τρίτης 28/5, έκλεισε με έναν αγώνα θρίλερ που κράτησε κομμένη την ανάσα μέχρι τις τελευταίες βολές. Ένας διαφορετικός αγώνας επάθλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη, αφού η εβδομάδα αυτή έχει διαφοροποιημένο πρόγραμμα για να «κουμπώσει» τις «καθυστερήσεις» για την επόμενη μεγάλη αλλαγή. Το spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στις 29/5 ακολουθεί παρακάτω.

Η τελευταία ομαδική ασυλία πήγε στη μπλε ομάδα, ανατρέποντας τα σχέδια των κόκκινων για να μην ξαναψηφιστούν. Στη συνέχεια μια ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε τους παίκτες των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού, όταν ψηφίστηκε η Κατερίνα Δαλάκα ως 3η υποψήφια για αποχώρηση.

Η ίδια δήλωσε πως δεν το περίμενε και οι μπλε έμειναν με την απορία στα μάτια, αφού είδαν μια διαφορετική συσπείρωση δίπλα στον Γιώργο Γκιουλέκα. Έτσι η ανταρσία στη βασίλισσα της κόκκινης ομάδας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού οι μπλε σχολιάζουν το γεγονός και στην καλύβα τους με τη Δώρα να βρίσκεται σε αμήχανη θέση.

Παράλληλα οι κόκκινοι δεν ξεχνούν το κοινό τους μέτωπο εναντίον του Φάνη Μπολέτση, καθώς μετά το «κλέφτης» ακολουθεί το «ψεύτης» για το ματσάρισμα που συμμετέχει.

Οι Τούρκοι survivors συμβάλλουν στα run και στον αγώνα επάθλου, αντίθετα με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες που οι Έλληνες παίκτες μάχονταν μόνοι για τα έπαθλα, εκτός απο αυτό που είχαν ταξιδέψει μαζί με τους μπλε. Ενώ στο τελικό σκορ του αγώνα οι κόκκινοι βγαίνουν νικητές. Η Κατερίνα Δαλάκα, παρά την έκπληξή της για την υποψηφιότητά της για αποχώρηση, είναι κρύο αίμα στους αγώνες και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Άλλωστε πάντα ξεκαθαρίζει πως παίζει με τη σκέψη του ατομικού στο μυαλό της. Έτσι μαζί με τον Γκιουλέκα, τον Παπαχαραλάμπους και τον Ταξίδη θα τερματίσουν πρώτοι στο πολυπόθητο 12 του σημερινού σκορ.

Από την μεριά του Survivor All Star που βρίσκεται μπροστά στα γυρίσματα και τις προβολές των επεισοδίων, υπάρχουν στενάχωρες πληροφορίες. Αφού μετά τη Damla που αποχώρησε στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, το βράδυ της Τρίτης 28/5 σήκωσε τη δάδα του κι αποχαιρέτησε κι ο Ozgur.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για τις 29/5:Τα πιο σημαντικά