Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024 spoiler 25/04: Έφυγε οικειοθελώς; Αuτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό

Survivor 2024 spoiler 25/04: Έφυγε οικειοθελώς; Αuτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό

Survivor 2024 spoiler 25/04: Οριστικό spoiler για το Survivor 2024 και την αποχώρηση της εβδομάδας! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει τελικά; Μήπως τελικά είναι οικειοθελής η αποχώρηση;

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα πρόκειται για την πρώτη με το νέο καθεστώς αποχώρησης. Που δεν αφορά αποκλειστικά ένα φύλο αλλά είναι μεικτό. Για πρώτη φορά φέτος δηλαδή θα δούμε γυναίκες απέναντι σε άνδρες σε μοναμαχίες για την αποχώρηση της εβδομάδας. Φυσιολογικά θα είναι κάποιες πίστες οι οποίες θα είναι οικείες και για τα δύο φύλα και δεν θα παίζει ιδιαίτερο ρόλο αν είσαι γυναίκα ή άνδρας.

Δείτε το σημερινό trailer:Κάπως έτσι λοιπόν φτάσαμε στην πρώτη μεικτή μονομαχία αποχώρησης αφού μια γυναίκα, η Δώρα Νικόλη, θα τα βάλει με τρεις άνδρες και συγκεκριμένα τους Γιάννη ΠερπατάρηΧριστόφορο Ταξίδη και Θοδωρή Τουρκογέωργο. Θα καταφέρει μια γυναίκα θα ανταπεξέλθει απέναντι σε τρεις άνδρες; Τι αναφέρουν μέχρι στιγμής τα spoilers;

Survivor 2024 spoiler 25/04: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor 2024 spoiler 25/04: Έφυγε οικειοθελώς; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό

Μπορεί η Δώρα Νικολή να είναι γυναίκα και να βρίσκεται απέναντι σε τρεις άνδρες όμως δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι τους. Είναι καλύτερη αγωνιστικά και το έχει αποδείξει αυτούς τους 4 μήνες του Survivor 2024. Αντίθετα απέναντί της έχει τρεις αδύναμους αγωνιστικά άνδρες και αν πούμε ότι ένας είναι λίγο πιο δυνατός, αυτός θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Περπατάρης. Βέβαια για τον ίδιο ακούγονται πολλά τελευταία αφού έχει κυκλοφορήσει φήμη που τον θέλει να αποχωρεί οικειοθελώς.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση του από το Survivor 2024 είναι ο Θοδωρής Τουρκογέωργος. Και πολύ άργησε θα πούμε εμείς. Αδιάφορος παίκτης, τόσο αγωνιστικά όσο και στον τομέα του ριάλιτι, που αν δεν ήταν οι μονομαχίες ανάλογα το φύλο θα είχε ήδη αποχωρήσει. Πάντως αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με τον Χριστόφο Ταξίδη.

UPDATE

Όλα αυτά παραπάνω ήταν εκτιμήσεις αφού πλέον έχουμε το οριστικό spoiler! Ναι, ναι έχουμε έκπληξη αφού εκτός Survivor βρίσκεται ήδη ο Γιάννης Περπατάρης. Μένει να δούμε αν θα αποχωρήσει οικειοθελώς ή απλά ηττήθηκε κατά κράτους στη μονομαχία από τους τρεις αντιπάλους του.

Survivor 2024 spoiler 25/04: Έφυγε οικειοθελώς; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Οριστικό

Τα πιο σημαντικά