Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
celebritiesSurvivor 2024: Πλńρωσε ακpıβά το τiμnμα η Χρύσα Χατζηγεωργίου - Δεν θα...

Survivor 2024: Πλńρωσε ακpıβά το τiμnμα η Χρύσα Χατζηγεωργίου – Δεν θα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα μετά τη νέα εξέλιξη 

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024 η Aira Adomaityte βρέθηκε στο Γεια σου και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και τις… στενές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ ορισμένων παικτών στο παιχνίδι.

Μίλησε για τα τρυφερά ενσταντανέ της Χρύσας Χατζηγεωργίου και του Φάνη Μπολέτση, όταν εκείνη του χάιδευε την κοιλιά κι εκείνος τη φιλούσε στο μέτωπο.

«Εγώ ήμουν στους Κόκκινους τον τελευταίο καιρό. Πραγματικά, όλα τα παιδιά εκεί έχουν μία αδελφική αγάπη και σχέση, δεν είναι εύκολο να δεις κάποιον αλλιώς, γιατί είμαστε όλη μέρα εκεί πέρα. Τώρα εντάξει, δεν ξέρω…».

Δείτε το βίντεο:Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τότε αποκάλυψε ότι «μου έστειλαν μήνυμα ότι ο σύντροφος της Χρύσα μετά από αυτό το απόσπασμα δεν την ακολουθεί. Τώρα αν την έκανε block ή unfollow δεν το γνωρίζω. Φαντάζομαι ότι είναι κάτι που τον ενόχλησε».

«Όσο οικεία και να νιώθεις με κάποιον, είσαι εκεί τρεις μήνες. Αν ο σύντροφός μου με έβλεπε σε αυτή την κατάσταση, δεν θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος. Ούτε εγώ θα ήμουν αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Δεν κάνεις ποτέ κάτι που δεν θες να σου κάνουν» απάντησε η Aira Adomaityte.


Τα πιο σημαντικά