Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024: Κόλαφος παίκτης κατά της «βασίλισσας» Δαλάκα: «Ό,τι λέει το κάνουν...

Survivor 2024: Κόλαφος παίκτης κατά της «βασίλισσας» Δαλάκα: «Ό,τι λέει το κάνουν όλοι»

Ξέσπασε παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης για την Κατερίνα Δαλάκα…

Τα παράπονα του στην κάμερα του Survivor εξέφρασε ο Φάνης Μπολέτσης για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία, όπως υποστήριξε, επηρέασε τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε να τον θεωρούν κλέφτη.

«Απίθανα πράγματα συνέβησαν σε αυτό το συμβούλιο, πρωτόγνωρα και συνταρακτικά. Με αποκάλεσε όλη η Κόκκινη ομάδα, ανεξαρτήτων ατόμων κλέφτη γιατί έκανα ένα πολύ σοβαρό έγκλημα. Έπαιξα με τα τοτέμ πριν ξεκινήσει ο αγώνας μπροστά σε 150 άτομα, αλλά το έκανα στη ζούγκλα» είπε ο Φάνης και συνέχισε:

«Με έχουν αποκαλέσει κλέφτη, εγωιστή, ότι έχω έπαρση κι ότι δεν παλεύω για τις ασυλίες της ομάδας γιατί δεν με νοιάζει και θα ψηφιστώ, ότι είμαι εγωκεντρικός, εγωιστής, ειρωνικός. Τώρα με είπανε και κλέφτη. Όλοι ίδια γραμμή που πήραν από την Κατερίνα. Είναι η πραγματική βασίλισσα της κόκκινης ομάδας γιατί ό,τι λέει το κάνουν όλοι, σαν να μην έχουν βούληση και να πρέπει να ακολουθήσουν από πίσω» πρόσθεσε ο παίκτης στην κάμερα του ριάλιτι.

Δείτε το βίντεο – Κόλαφος ο Φάνης για τη Δαλάκα: “Αυτή είναι η βασίλισσα…”Η χθεσινή κίνηση του Φάνη Μπολέτση να τοποθετήσει τα τοτέμ στο αγώνισμα προκάλεσε και την αντίδραση του Αλέξανδρου Ταξίδη.

«Είναι βαριές οι κατηγορίες. Δεν με ενόχλησε ούτε ο Παπαχαραλάμπους ούτε η Κατερίνα, αλλά με ενόχλησε από τον Γιώργο γιατί πίστευα πως το χάσμα μπορούσε να γεφυρωθεί. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Ήταν βαρύς και δεν τον ενστερνίζομαι. Σίγουρα ήταν ιδέα της Κατερίνας και τα παιδιά ακολουθούσαν. Επίσης, με ενόχλησε όταν σταμάτησε το συμβούλιο και ο Χριστόφορος μου είπε ότι είμαι για φυλακή χαριτολογώντας και Φάνη μη μου σπας τα… Εγώ έχω μάθει να μιλώ όμορφα» είπε αρχικά απογοητευμένος ο Φάνης για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

«Καλά αν ξεκινήσουμε να λέμε τι λέμε όλοι off camera, θα ξημερώσει. Ο Φάνης μας έβγαζε τρελούς κι ότι ήταν μία πλάκα που δεν γέλασε κανένας. Έληξε το συμβούλιο, πήγαμε να ηρεμήσουμε και το έφερε ξανά το θέμα μπροστά μας ο Φάνης. Με κοιτούσε και χασκογελούσε και του είπα κόψ’ το γιατί μου έχεις σπάσει τα… Αυτό που είπα. Το είπα, δεν κρύβομαι και δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για κάτι. Μας έχει ζαλίσει» απάντησε ο Χριστόφορος για τη συμπεριφορά του προς τον Φάνη στο Survivor

Δείτε το βίντεο – Φάνης για Χριστόφορο: «Είπε “μη μου σπας τα …”»-«Το είπα δεν κρύβομαι»
Τα πιο σημαντικά