Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024 – Έκπληξη και δάκρυα στη μονομαχία αποχώρησης: «Προσπαθούσα να δείξω...

Survivor 2024 – Έκπληξη και δάκρυα στη μονομαχία αποχώρησης: «Προσπαθούσα να δείξω μία ψευδαίσθηση στον εαυτό μου»

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του, με τους παίκτες να βρίσκονται πλέον στα όριά τους και να σκέφτονται διαρκώς τους ανθρώπους τους πίσω στην Ελλάδα.

Η αποψινή μονομαχία δεν ήταν εξαίρεση, καθώς τρεις θα επέστρεφαν ασφαλείς στην καλύβα τους κι ένας θα βρισκόταν ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση.

Ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφεραν από νωρίς να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και τον Σταμάτη Ταλαδιανό να βρίσκονται αντιμέτωποι αμέσως μετά. Τελικά ο πρώτος είναι εκείνος που θα μπει σε διαδικασία δεύτερης ευκαιρίας, μαζί με τη Δώρα Νικολή, καθώς ο Σταμάτης επικράτησε εκπλήσσοντας τους πάντες, αφού αγωνιστικά ήταν μία κακή μέρα για εκείνον. Στον απόηχο του αγώνα εξήγησε και τους λόγους, με δάκρυα στα μάτια.

Η συγκίνηση του Σταμάτη Ταλαδιανού στο Survivor

«Έχω κάποιες σκέψεις, κάτι προσωπικό δικό μου, που το κουβαλάω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Προσπαθώ, παλεύω να το απομονώσω στο κεφάλι μου. Θα συνεχίσω στο παιχνίδι, γιατί θέλω να βρίσκομαι εδώ, αλλά πολλές φορές παίζει παιχνίδια η καρδιά με το μυαλό. Προσπαθούσα σε όλη τη μονομαχία να βρω ψυχικά αποθέματα και να αφήσω αυτό που έχω μέσα μου, για να παλέψω για το στόχο που έχω εδώ, να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ. Έχω καταθέσει την ψυχή μου εδώ πέρα», τόνισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός μετά τη μονομαχία του Survivor.

Δείτε το βίντεο:Για να συμπληρώσει: «Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, που είναι δίπλα μου σε όλο αυτό, που ήταν εκεί ενώ ξέρουν πώς είμαι ψυχολογικά, για να μην με πάρει από κάτω, για να μπω μέσα και να διεκδικήσω την παραμονή μου».
Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τον ρώτησε τι ήταν αυτό που σκεφτόταν. «Το μυαλό μου ήταν σαν πλυντήριο, προσπαθούσα να βρω δύναμη. Τη μία στιγμή σκεφτόμουν κάτι για να μου δώσει δύναμη, την άλλη σκεφτόμουν κάτι πίσω στην Ελλάδα και προσπαθούσα απλά να βρω δύναμη για να συνεχίσω. Το παλεύω από την πρώτη στιγμή. Όντως τα συναισθήματά μου ήταν πολύ περίεργα, προσπαθούσα να δείξω μία ψευδαίσθηση στον εαυτό μου ότι είμαι καλά, για να βρω τη δύναμη που έχω μέσα μου», συνέχισε ο Σταμάτης Ταλαδιανός, με τον Γιώργο Λιανό να σέβεται ότι μιλούσε για ένα προσωπικό του θέμα και να μην ζητάει περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα πιο σημαντικά