Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διάφοραSurvivor 2017 Vs Survivor 2023: Oι φωτό που αποδεικνύουν ότι ο Βασάλος…...

Survivor 2017 Vs Survivor 2023: Oι φωτό που αποδεικνύουν ότι ο Βασάλος… τρώει και με το παραπάνω

H γενική πεποίθηση ότι το Survivor All Star είναι το πιο εύκολο από άποψη των λιγότερων κακουχιών των παικτών, οι οποίοι πλέον γνωρίζουν τα κατατόπια, τις άκρες τους με τους ντόπιους, τις κρυψώνες και έχουν την εμπειρία του πρώτου περάσματος από το ριάλιτι, δεν έρχεται μόνο από τους παίκτες που φεύγουν από το παιχνίδι και τις συνεντεύξεις των παικτών αλλά φαίνεται ξεκάθαρα και στην τηλεοπτική τους εικόνα.

Οι χτυπητές περιπτώσεις του πρώτου Survivor 2017, με τον ράπερ Bo να χάνει πολλά κιλά και τον Βασάλο να χάνει επίσης πολλά και να «ξεφουσκώνει» από τους μύες των αγώνων body building που συμμετείχε, δεν υπάρχουν στο Survivor All Star. Μάλιστα υπάρχουν πλέον καταγγελίες ακόμα και για παίκτες που τρώνε μπέργκερ.

Ένας από αυτούς που η διαφορά στο πρώτο πέρασμά τους το 2017 σε σχέση με το 2023, είναι πολύ χτυπητή είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πέρσοναλ τρέινερ που παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι δε θυμίζει σε τίποτα το νέο Survivor τη δυσκολία του παλιού του 2017.

Η διαφορά είναι τόσο εμφανής ακόμα και χωρίς να έχει γνώση κάποιος στην ακριβή μάζα των μυών που χάνεται και αυτό σχολιάζεται όπως είναι φυσικό και στο Twitter, στο οποίο το βάρος του Βασάλου, που δε μειώνεται, έχει γίνει θέμα σάτιρας.

dailymedia com gr 20032023 195248

Τα πιο σημαντικά