Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαSupercar 1,5 εκατ. ευρώ έγινε παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό –...

Supercar 1,5 εκατ. ευρώ έγινε παρανάλωμα του πυρός στην Αττική Οδό – Δείτε βίντεο

Πρόκειται για Koenigsegg, σύμφωνα με πληροφορίες, κόστους 1,5 εκατ. ευρώ – Ήταν μεταξύ των supercars που βρέθηκαν στο Ζάππειο για το «6to6 Motor Europe Tour» – Ισπανός, που ζει τα Εμιράτα, ο ιδιοκτήτης – Μεγάλες καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών καταγράφονται από τον κόμβο Πλακεντίας έως και τον κόμβο Κηφισίας

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα supercar μάρκας Koenigsegg τυλίχτηκε στος φλόγες, άγνωστο πώς, και έγινε παρανάλωμα του πυρός. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Σύμφωνα με πηγές, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα και είναι καλά στην υγεία τους. Ο ιδιοκτήτης του supercar είναι Ισπανός και ζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

carbon gold koenigsegg jesko attack 3

attiki odos

attiki odos fwtia 1

attiki odos fwtia 2

attiki odos fwtia 1

attiki odos fwtia 2

super car2 1

super car attiki odos 1

Υπενθυμίζεται ότι με εντυπωσιακά supercars γέμισε η Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, ξαφνιάζοντας κατοίκους και τουρίστες. Το συγκεκριμένο όχημα ήταν ένα από αυτά που μετείχαν στην εκδήλωση στο Ζάππειο, στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour». Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν στην Αθήνα από την Ισπανία. Αφού συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, πάτησαν γκάζι και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού, ενώ σήμερα ταξιδεύουν για Μέτσοβο.

Τα πιο σημαντικά