Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣuγκλονiζει η μαρτυρiα εργαζóμενnς στη ναυτıλιακή στη Γλuφάδα: «Δεν ήθελε να χτuπńσει...

Σuγκλονiζει η μαρτυρiα εργαζóμενnς στη ναυτıλιακή στη Γλuφάδα: «Δεν ήθελε να χτuπńσει κανέναν από εμάς, μόνο τα αφεντıκά»

Τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε το πρωί της Δευτέρας 12/2 στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα όπου εργάζεται, όταν ένας ένοπλος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί, περιγράφει στην κάμερα του Newsbeast μία αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. «Δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς, μόνο τα αφεντικά», επεσήμανε αναφερόμενη στον 70χρονο πρώην εργαζόμενο που είναι νεκρός.

«Όπως ήμασταν στα γραφεία μας και δουλεύαμε κανονικά, ακούσαμε πυροβολισμούς, δεν ξέραμε τι είναι. Εγώ ήμουν στον πρώτο και αυτό έγινε στον δεύτερο. Ήταν πρώην υπάλληλος της εταιρείας, Αιγύπτιος στην καταγωγή, είχε απολυθεί εδώ και καιρό και προφανώς ήθελε να εκδικηθεί τα αφεντικά», ανέφερε η εργαζόμενη στην εταιρεία.

«Φώναζε σε όλους να φύγουν, δεν ήθελε να χτυπήσει κανέναν από εμάς ήθελε να χτυπήσει μόνο τα αφεντικά. Πυροβόλησε δύο από τα αφεντικά και έναν υπάλληλο που τον πλησίασε και πήγε να τον ηρεμήσει. Μπήκε με μία κοντόκαννη καραμπίνα και ένα ρεβόλβερ», τόνισε η γυναίκα στην κάμερα του Newsbeast.

Δείτε το βίντεο

«Ήμουν κάτω από το γραφείο, περίμενα να ηρεμήσουν τα πράγματα και μπήκαν οι αστυνομικοί και μας έβγαλαν», είπε κλείνοντας η γυναίκα.



Τα πιο σημαντικά