Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣuγκλονıσμένος ο Αντώνης Κανάκης στην έναpξη του «Ράδιο Αρβύλα»: Πeθανε η αδελφή...

Σuγκλονıσμένος ο Αντώνης Κανάκης στην έναpξη του «Ράδιο Αρβύλα»: Πeθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά

Το βράδυ της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια διαφορετική έναρξη στην σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ράδιο Αρβύλα”.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής γνωστοποίησε μια δυσάρεστη είδηση.

Πιο αναλυτικά, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως έφυγε από τη ζωή η αδελφή του Αντώνη Παραρά, Βίκυ, 27 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Αντώνης Παραράς ήταν καλός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη και κάθε χρόνο στο “Ράδιο Αρβύλα” την ημέρα που πέθανε κάνουν μια αναφορά στη μνήμη του.

Όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον θάνατο της αδελφής του Αντώνη Παραρά
«Κυρίες και κύριοι συγγνώμη που παίρνω τον λόγο αλλά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό. Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και σήμερα πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα. Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη….Αριάδνη τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη που θέλαμε να το πούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο.

Τα πιο σημαντικά