Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣuγκίνησε ο Αλέξης Κούγιας στην Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενή σας» -...

Σuγκίνησε ο Αλέξης Κούγιας στην Έλενα Παπαβασιλείου: «Με έσωσε συγγενή σας» – «Ναι, ο αδερφός του παππού μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου, «EQ», βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 24 Απριλίου, ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, γύρισε τον χρόνο πίσω, όταν και έπαιζε ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως σώθηκε από τροχαίο εξαιτίας ενός συγγενή της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας παραδέχθηκε αρχικά πως «με τα πρώτα μου λεφτά από το ποδόσφαιρο, πολλά λεφτά, πήρα μια μοτοσικλέτα και δυστυχώς τσακίστηκα. Άμα είσαι από την Πετρούπολη, μοτοσικλέτα θα πάρεις. Πήρα μοτοσικλέτα λοιπόν και πήγα να κάνω τον γαμπρό στο Λουτράκι, που έπαιζα μπάλα και στο Ξυλόκαστρο, που ήταν τότε η Μύκονος της εποχής. Δεν υπήρχαν τότε καράβια και αεροπλάνα για την Μύκονο».
«Το κέντρο της κοσμικής Αθήνας για τα καλοκαίρια ήταν το Λουτράκι που ήταν κοντά και το Ξυλόκαστρο που ήταν πιο πέρα. Εγώ λοιπόν πήρα τη μηχανή, ομορφόπαιδο και έκανα τον γαμπρό με τη μηχανή. Ένας φορτηγατζής κοιμήθηκε, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα θα πω το εξής. Αυτός που με έσωσε, όπως μου είπατε, ήταν ένας συγγενής σας».

«Ναι, ο αδελφός του παππού μου. Ο θείος μου» αποκρίθηκε τότε, εμφανώς συγκινημένη, η όμορφη παρουσιάστρια του βραδινού talk show με τον καλεσμένο της να σχολιάζει πως «ο οποίος και έφυγε πολύ νωρίς από ότι έμαθα, σε πολύ μικρή ηλικία».
«Δυστυχώς έφυγε νωρίς, ήταν ένας καταπληκτικός γιατρός» σχολίασε η Έλενα Παπαβασιλείου με τον Αλέξη Κούγια να προσθέτει πως «αυτός με έσωσε, 19 μήνες στο ΚΑΤ. Β’ Κλινική του ΚΑΤ, θάλαμος 20 ατόμων με κομμένα χέρια, πόδια, μάτια, οτιδήποτε. Γι’ αυτό λέω καμιά φορά ότι, ό,τι μου συνέβη, εξέλιξε την προσωπικότητα του Κούγια ο οποίος και δεν είναι ένας συνηθισμένος δικηγόρος».

Τα πιο σημαντικά