Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣuγκίνησε και καταχειροκροτήθnκε η Μαρία Καρυστιανού στον Βόλο – «Ό,τι κι αν...

Σuγκίνησε και καταχειροκροτήθnκε η Μαρία Καρυστιανού στον Βόλο – «Ό,τι κι αν έκρuψαν θα τα βρούμε»

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν το Σάββατο στην Μαρία Καρυστιανού οι κάτοικοι στον Βόλο.

Σε κατάμεστη αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας διοργανώθηκε η εκδήλωση «Τέμπη 2023» και η συγκίνηση ξεχείλιζε. Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενὠν Θυμάτων καταχειροκροτήθηκε με την είσοδό της στο αμφιθέατρο.

Αίτημα η έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η ενεργοποίηση του Νόμου περί ευθύνης υπουργών και η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

Σε δηλώσεις της η Μαρία Καρυστιανού τόνισε, μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να γίνει σωστή δίκη για τα Τέμπη, ό,τι κι αν έκρυψαν θα τα βρούμε».

«Κάθε μέρα για εμάς είναι ένας χειρότερος Γολγοθάς. Ελπίζουμε πολύ πολύ γρήγορα να έρθει η τιμωρία, για να αναπνέουμε κι εμείς πιο εύκολα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας λέει λόγια συμπαράστασης. Αυξάνονται οι υπογραφές και είμαστε κοντά στα τρία εκατομμύρια. Αυτό μας έχει δώσει απίστευτη δύναμη» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο

Στην εκδήλωση μίλησε και ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρος Τζαμπαζλής, ο οποίος επισήμανε ότι σήμερα ο σιδηρόδρομος είναι στην χειρότερή του στιγμή που βρίσκονταν ποτέ.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης.

Δείτε την εκδήλωση

 

Τα πιο σημαντικά