Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
PlusΣuγκινεί η μητέρα της Ραφαέλας: «Την ώρα που έφευγε, μας χαιρέτησε και...

Σuγκινεί η μητέρα της Ραφαέλας: «Την ώρα που έφευγε, μας χαιρέτησε και χαμογελούσε, σαν να είδε ένα φως»

Η απώλεια της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη από την Κρήτη έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη και οδύνη σε ολόκληρη τη χώρα. Η Ραφαέλα «έφυγε» μετά από μια μακρά και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Η Ραφαέλα έπασχε από μία σπάνια μορφή της νόσου, γνωστής ως Σάρκωμα Ewing και απεβίωσε λίγες μέρες πριν τα 21α γενέθλιά της.

Μιλώντας σε εκπομπή του Star η μητέρα της κάνει λόγο για ένα χαμογελαστό πλάσμα που σκεφτόταν συνέχεια τους άλλους: «Έφυγε με χαμόγελο και συνεχίζει να γελάει» είπε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεοΗ μητέρα της μίλησε και για τα βίντεο που δημιουργούσε η κόρη της και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους: «Τα φτιάχναμε μαζί. Προσπαθούσε γιατί ήθελε να δώσει χαρά στους υπόλοιπους. Είναι τόσο λαμπερή, σαν να μην έχει γίνει κάτι. Ο κόσμος συνεχίζει να την αγαπάει και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί» είπε και πρόσθεσε: «Έδωσαν παράταση ζωής στο παιδί μου» πρόσθεσε.

Όπως είπε, η Ραφαέλα «έφυγε» με φρικτό πόνο όμως αυτό δε τη σταμάτησε από το να χαμογελάει.

«Την ώρα που ‘έφευγε’, μας χαιρέτησε και χαμογελούσε, σαν να είδε ένα φως».

Το σπαρακτικό «αντίο» του πατέρα της

«Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας», αναφέρει στη συγκινητική του ανάρτηση ο πατέρας της Ραφαέλας Πιτσικάλη.

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ό,τι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη»

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι», καταλήγει.

Τα πιο σημαντικά