Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Σuγχαρητήρια Ελλάδα μου, χώρα του φωτός»: Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή για...

«Σuγχαρητήρια Ελλάδα μου, χώρα του φωτός»: Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή για το νομοσχέδιο των ομόφuλων ζευγαριών

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Καίτη Γαρμπή για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, γράφοντας, μεταξύ άλλων, «συγχαρητήρια Ελλάδα μου, χώρα του φωτός».

Η τραγουδίστρια, λίγες ώρες μετά τη σχετική ψηφοφορία εξέφρασε την άποψή της μέσα από τα social media

«Η νομιμοποίηση του γάμου ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια είναι γεγονός. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, γι’ αυτό πρέπει να θεωρούνται ίσοι και επίσημα απέναντι στο νόμο και να έχουν το δικαίωμα να νομιμοποιήσουν την αγάπη τους», γράφει χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Έχουν ακουστεί πολλές απόψεις στο πλαίσιο της μικροπολιτικής. Από το ότι η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή (αφαιρέθηκε από τη λίστα το 1973) μέχρι το ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων δεν θεωρείται ανθρώπινο δικαίωμα. Αυτό τέλειωσε χτες.

Εύχομαι αυτές οι γνώμες και οι απόψεις να ξεχαστούν από την ιστορία, μαζί με αυτούς που τις διατύπωσαν. Χαίρομαι που η χώρα μου είναι η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα που ψήφισε τον γάμο, γιατί ο Θεός που εγώ πιστεύω είναι ο Θεός της αγάπης!», συνεχίζει στο μήνυμά της η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο

«Ο Χριστός είπε: «Αγαπάτε αλλήλους», και απευθύνθηκε στους Χριστιανούς και σ αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία η δεν έχουν καμμιά θρησκεία. Η αγάπη έγινε πράξη. Και έγινε χτες.

Συγχαρητήρια Ελλάδα μου χώρα του Φωτός! Εύχομαι τώρα που αποδέχθηκες όλες τις οικογένειες να βρεις τον τρόπο να μεγαλώσεις τα παιδιά τους στα δικά σου χώματα!», καταλήγει η Καίτη Γαρμπή για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.Τα πιο σημαντικά