Στρατιώτης που έχασε το πρόσωπό δείχνει τα καταπληκτικά αποτελέσματα μετά τις επεμβάσεις.

Μάιος 5, 2016 3:05 ΜΜ
More videos

Είναι δύσκολο να μάθουμε την ιστορία του Μιτς Χάντερ, χωρίς να σκεφτούμε τι σημαίνει το να θυσιάζεσαι για έναν άλλον άνθρωπο. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης θα βάζαμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο για να σώσουμε έναν άλλον άνθρωπο; Θα βάζαμε σε κίνδυνο την ίδια μας την ζωή για να σώσουμε κάποιον άλλον;

Αυτό ακριβώς έκανε ο πρώην στρατιώτης και του κόστισε πολύ παραπάνω από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Η ιστορία είναι στενάχωρη, αλλά η γενναιότητά του θα σας εμπνεύσει. Διαβάστε παρακάτω την συγκινητική ιστορία του Μιτς Χάντερ.

Μια παλιά φωτογραφία του Μιτς Χάντερ, πρώην στρατιώτη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

1

Το 2011, ο Μιτς έσωσε την ζωή μιας γυναίκας με την οποία ταξίδευαν μαζί. Την έσπρωξε σε ασφαλές σημείο, πριν συγκρουστεί το αυτοκίνητό της σε μια κολόνα 10.000 βολτ. Βέβαια, τα χιλιάδες βολτ χτύπαγαν τον ίδιο για 5 ολόκληρα λεπτά. Τα τραύματα του ήταν εξαιρετικά σοβαρά και το σοκ που υπέστη του κόστισαν το πόδι του και ένα μέρος του προσώπου του.

2

Μετά την τραγωδία, ο Χάντερ λυπημένος συνειδητοποίησε, ότι ο μερικών μηνών γιος του τον φοβόταν, εξαιτίας των τραυμάτων και των σημαδιών του.

3

Τότε, αποφάσισε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση προσώπου.

4

Για την μεταμόσχευση προσώπου χρειάστηκε μια ομάδα 30 γιατρών και νοσηλευτών, καθώς και πάνω από 14 ώρες στο χειρουργείο.

5

Οι γιατροί έφτιαξαν στον Χάντερ μια καινούργια μύτη, χείλη και βλέφαρα.

6

Επίσης, έκαναν μεταμόσχευση μυών και νευρικών ινών, που του είναι απαραίτητες για να κινεί το πρόσωπό του και να έχει την δυνατότητα της αίσθησης. Σε αυτή την φωτογραφία βλέπει τον εαυτό του πρώτη φορά μετά την επέμβαση.

7

Τέτοιου είδους εγχειρήσεις είναι εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες, αλλά η πρόοδος που σημείωσε ο Χάντερ ήταν εντυπωσιακή.

8

Η ανάρρωσή του πήγε τόσο καλά, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχαν οι γιατροί.

9

Σταδιακά το πρόσωπό του άρχισε να επουλώνεται.

10

Αν και είναι περίεργο να δείχνει διαφορετικός από ότι πριν, η εναλλακτική λύση ήταν ακόμα χειρότερη.

13 11

Μπορεί να βγάλει ακόμα και τρίχες στο πρόσωπο.

12

Η διάρκειας 5 χρόνων ανάρρωσή του δείχνει την τεράστια πρόοδο στον χώρο της μεταμόσχευσης προσώπου.

13

“Νιώθω όσο υγιής όσο ένιωθα και στα 21 μου και αυτό είναι υπέροχο. Κοιτάζοντας πίσω, κατάλαβα πως αυτό το γεγονός με έκανε πιο δυνατό”, σχολίασε ο Χάντερ στα κοινωνικά δίκτυα.

14

Το καλύτερο είναι, ότι ο γιος του δεν τον φοβάται πλέον και το ζευγάρι μπορεί να συνεχίσει φυσιολογικά την ζωή του.

15

Ακολουθήστε μας στο facebook: