Μοναδικός στρατιωτικός γάμος στην Κοζάνη με σπαθιά και απίθανα καψόνια στον γαμπρό

22 Αυγούστου, 20175:37 ΠΜ
More videos

Ο Γιάννης και η Αναστασία, παντρεύτηκαν το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 στην Αγία Παρασκευή της Κοζάνης, στην ομώνυμη εκκλησία του χωριού, όπου δώσανε ενώπιον Θεού και κόσμου όρκο για πίστη και αγάπη. Ο Γιάννης είναι στρατιωτικός με το βαθμό του Λοχαγού, όπως και αντίστοιχα και ο κουμπάρος που πάντρεψε το ζευγάρι.

Υπάρχουν γάμοι που ξεχωρίζουν, όχι επειδή είναι ακριβοί ή φανταχτεροί, αλλά επειδή είναι διαφορετικοί από τους συνηθισμένους, μια κατηγορία τέτοιων γάμων είναι αναμφισβήτητα οι γάμοι των στρατιωτικών και γενικώς όσων ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ένας τέτοιος γάμος ήταν και του Γιάννη και της Αναστασίας, όπου αφού τελέσθηκε το μυστήριο… ξεκίνησαν τα δύσκολα για τον γαμπρό.

Οι συνάδελφοι του γαμπρού – όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις – σχηματίζουν αψίδα με τα ξίφη τους, αποδίδοντας τιμές στους νεόνυμφους. Οι νεόνυμφοι με τη σειρά τους περνούν κάτω από τα ξίφη. Οι συνάδελφοι όμως διακόπτουν την πορεία του ζευγαριού και κάπως έτσι ξεκινούν τα καψόνια για τον γαμπρό!

dtejysetyjstjdtyjdyjytyttyyt

Το πρώτο καψόνι από τους συναδέλφους του Γιάννη, ήταν να τους φέρει ένα αναψυκτικό, προκειμένου να αφήσουν το ζευγάρι να συνεχίσει την πορεία τους. Ο γαμπρός μη έχοντας άλλη επιλογή, διασχίζει την εκκλησία μέσα από τον κόσμο και προσφέρει στους συναδέλφους το αναψυκτικό που του ζήτησαν προκειμένου να ξεδιψάσει τη διάθεση τους για καψόνια!

Το πρώτο όμως καψόνι δεν ήταν αρκετό για τον γαμπρό και έτσι οι συνάδελφοι του Γιάννη, στη δεύτερη αψίδα των σπαθιών, τον αναγκάζουν να βγάλει το ένα του παπούτσι και να φωνάξει «το άλλο δεν μου χρειάζεται γιατί η γυναίκα μου, θα μου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι»!

Στο τρίτο και τελευταίο καψόνι, οι συνάδελφοι του Γιάννη του ζητάνε να φιλήσει την πεθερά του και να αναφωνήσει: «Θα αγαπώ την πεθερά μου, πιο πολύ απ” τη μαμά μου»!

Και κάπως έτσι φαίνεται να τελείωσαν τα καψόνια του γαμπρού, όπου πλέον οι συνάδελφοί του αποφασίζουν ότι ο γαμπρός πλέον είναι έτοιμος για τον έγγαμο βίο και ανοίγουν επιτέλους τα σπαθιά δημιουργώντας εκ νέου την αψίδα για να περάσουν οι νεόνυμφοι.

Η όμορφη νυφούλα ήταν η τυχερή της υπόθεσης, αφού δεν συνηθίζεται να πέφτει στις «καψονικές» ορέξεις των ένστολων.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στο γάμο του Γιάννη και της Αναστασίας, έδειξε να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία των καψονιών, ενώ και ο γαμπρός φάνηκε να το διασκεδάζει!

Αναμφισβήτητα οι γάμοι των ένστολων είναι αυτοί που δεν ξεχνάμε και μας μένουν, γιατί έχουν το κάτι διαφορετικό, με τις όμορφες στολές τους, την επισημότητα και γιατί όχι τα καψόνια του γαμπρού!

Γιάννη και Αναστασία, βίον ανθόσπαρτον!

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News