Στράφηκε στην Εκκλησία, βρήκε τον «βασιλιά» της: Νέα ζωή για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη «Είχα χάσει τον δρόμο μου»

24 Μαρτίου, 202311:14 ΜΜ
More videos

Καλύτερα από ποτέ φαίνεται πως είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην προσωπική της ζωή, πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της.

Το γνωστό μοντέλο και ο σύντροφός της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είχαν φτάσει ένα βήμα πριν τον γάμο, ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν τελευταία στιγμή και οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, δεν είχε αποκαλύψει το πρόσωπο του αγαπημένου της και δεν είχε κάνει γνωστή καμία λεπτομέρεια για εκείνον.

Πέντε μήνες αργότερα, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη μόλις το επιβεβαίωσε.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Μαριπόζα στο Youtube και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

«Αφού βρήκα εγώ τον βασιλιά μου, θα τον βρείτε όλες», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και τόνισε στην Έλενα Μαριπόζα πως ο άνδρας που την είδε να μιλάει τις προάλλες είναι ο πρώην σύντροφός της. «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε. Είναι μία συζήτηση που ξεκίνησε ξαφνικά να γίνεται αναπαραγωγή και να παίζει αρκετά στα Μέσα. Εκεί παραδέχτηκα πως έκανα εγώ λάθος που μίλησα για την πρόταση γάμου, αλλά μέσα στον ενθουσιασμό μου, αυτό ένιωσα, αυτό έκανα.

Είδα ότι ακόμα και τα ελάχιστα που έδειχνα, δεν μου έκαναν καλό. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν λειτουργεί. Κάθε φορά που δείχνω κάτι για την ζωή μου, μετά δεν λειτουργεί. Και επειδή υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές που δεν μας θέλουν μαζί, να τους πω περαστικά και να είναι καλά», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Γίνονται τόσα πράγματα στον κόσμο μας, στιγμές πολύ έντονες και για αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται με το αν είμαι παντρεμένη, αν παντρεύτηκα και αν χώρισα. Αυτός είναι ο καημός του κόσμου; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγαίνω να μιλήσω τηλεοπτικά, έβλεπα κάμερα και έτρεχα, δεν ήθελα να έρθω σε δύσκολη θέση, αλλά ούτε να πω ψέματα», πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η στιγμή που στράφηκε στον Θεό και η απομόνωση

«Ανέκαθεν πήγαινα στην εκκλησία και πίστευα στον Χριστό. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, εκεί που είχα χάσει λίγο τον δρόμο μου, μου συνέβησαν κάποια πράγματα και βρήκα διέξοδο μέσα στην εκκλησία. Συγκεκριμένα, είναι ένα παρεκκλήσι κοντά στο σπίτι μου και άρχισα να πηγαίνω μόνη μου. Ένιωθα πολύ ωραία όσο βρισκόμουν εκεί και στη συνέχεια ξεκίνησα να επισκέπτομαι και άλλα μοναστήρια, να γνωρίζω ανθρώπους, ενώ έχω φιλοξενηθεί και σε κάποια από αυτά.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ και δεύτερον θεώρησα ότι λείπει αυτό από αρκετό κόσμο. Από τότε που ξεκίνησα να λιβανίζω και να το κάνω κάθε πρωί άρχισε να το κάνει και άλλος κόσμος και αυτό με χαροποίησε. Ήθελα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε στο 12.51′ την επιβεβαίωση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την επανασύνδεση

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News