«Στον καρκίνο πρέπει να ξεχάσεις το τι ήσουν εμφανισιακά»: Συγκλονίζει η Γωγώ Βασιλάκου

26 Απριλίου, 202312:22 ΠΜ

Η Γωγώ Βασιλάκου μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ελένη» για την εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού.

Όπως είπε στην αρχή ο γιατρός δεν είχε καταλάβει πως είχε κάτι αλλά μόλις το αντιλήφθηκε, την έστειλε αμέσως στο νοσοκομείο.

«Ξημερώματα Κυριακής έβλεπα τηλεόραση και έπιασα κάτι μυτερό στο τελείωμα του στήθους μου. Την ίδια μέρα πήγα για υπέρηχο. Την πρώτη φορά ο γιατρός μου είπε ότι δεν ήταν κάτι. Μετά από λίγο καιρό αυτό μεγάλωνε. Όταν το είδε με έστειλε κατευθείαν στο νοσοκομείο» σημείωσε.

Η Γωγώ Βασιλάκου εξομολογήθηκε πως είχε τρεις εστίες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να κάνει στην αρχή χημειοθεραπείες και μετά μαστεκτομή στον έναν μαστό. Αν και όπως είπε και η ίδια, εκείνη ήθελε να κάνει καις τον δεύτερο μαστό.

«Είχα βάλει στο μυαλό μου ότι θα ναι 5- 6 μήνες. Έλεγα θα κάνω υπομονή και θα περάσουν. Όταν έχεις καρκίνο μπορείς να κλάψεις ή να γελάσεις. Ό,τι θέλεις κάνεις. Στον καρκίνο πρέπει να ξεχάσεις το τι ήσουν εμφανισιακά» πρόσθεσε.

Η Γωγώ Βασιλάκου ανέφερε πως τα μαλλιά είναι η θηλυκότητα και η σιγουριά μιας γυναίκας. Εκείνη δεν την ενδιάφερε αν τα χάσει γιατί είχε στόχο να γίνει καλά.

«Επειδή δεν φόραγα περούκες όταν μου έπεσαν τα μαλλιά ο γιος μου ντρεπόταν όταν βγαίναμε έξω. Την περίοδο που είχα καρκίνο ο γιος μου πιέστηκε αλλά εγώ δεν το κατάλαβα. Είχε το άγχος μη πεθάνω. Οι αρνητικές σκέψεις μου έρχονται τώρα όχι τότε που ήμουν άρρωστη. Τώρα έχω συνειδητοποιήσει τι μου είχε συμβεί».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News