Στον Ευαγγελισμό με πνευμονική εμβολή ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

6 Απριλίου, 20229:40 ΜΜ

Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού με πνευμονική εμβολή νοσηλεύεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης υποβάλλεται σε συνεχείς εξετάσεις, με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία του.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει με κορονοϊό και οι γιατροί εξετάζουν αν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι απόρροια του long covid. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος σήμερα το πρωί, Τετάρτη 06 Απριλίου, κατά τη συνάντηση στο υπουργείο Υγείας με τον υπουργό κ. Θάνο Πλεύρη είχε έντονη δύσπνοια.

Ήδη με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός και με τους θεράποντες ιατρούς έχει επικοινωνήσει και ο υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης ο οποίος ζήτησε να έχει συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του κ. Κοντοζαμάνη.

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Κοντοζαμάνης διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΕΟΦ από το 2004 εώς το 2008 και από το 2008 εώς το 2009 πρόεδρός του, διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής από το 2012 μέχρι το 2014 και από το 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015 διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Υγείας.

Στις 9 Ιουλίου 2019 ορίστηκε υφυπουργός Υγείας και στις 4 Ιανουαρίου 2021 αναπληρωτής υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News