Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διεθνήΣτον Εισαγγελέα ο Ντάϊσελμπλουμ για πλαστογραφία πτυχίου

Στον Εισαγγελέα ο Ντάϊσελμπλουμ για πλαστογραφία πτυχίου

Τις επόμενες μέρες θα διευρευνήσουμε την θεσμική και πρακτική δυνατότητα για να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ που στο βιογραφικό του εμφάνιζε ανύπακρτο πτυχίο πανεπιστημίου.

Τύφλα να έχουν δηλ. τα δικά μας λαμόγια, Τσοχατζόπουλοι, Παπαντωνίου και ΣΙΑ.Όπως και η καθαρίστρια που φυλακίστηκε με δεκαετή κάθειρξη για ένα πτυχίο που πλαστογράφησε, για να βρει δουλειά. Σε αντίθεση με την καθαρίστρια, ο γνωστός αγελαδοτρόφος και βασανιστής των Ελλήνων, δεν πλαστογράφησε ένα απολυτήριο της Ε’ Δημοτικού,αλλά ολόκληρο πτυχίο πανεπιστημίου.

557d5c9936aec1b41f76dc67da2fb06b

Στο βιογραφικό του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών, αναγράφονταν – μεταξύ των άλλων – και πτυχία από το University College Cork. Ωστόσο, το ίδιο το πανεπιστήμιο ανακοίνωσε το 2013, ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο είδους πτυχίου από το Cork. Για χρόνια όμως το σύνολο του οικονομικού, πολιτικού και μιντικαού κατεστημένου της χώρας υποκλίνονταν μπροστά στον κοινό αυτό απατεώνα.

Αν πρέπει να σώσεις το ευρώ, από το οποίο στηρίζεται το σύνολο της παρασιτικής σου ύπαρξης θα κάνεις πολλές κολοτούμπες. Και αν σου πουν να σέρνεσαι σαν τα χαμόσυρτα λέρα σκουλήκια του Βάρναλη θα το δεχθείς.

324905aefb58c08771149a326741025c

Ο ντιγκιντάκας “αγελαδοτρόφος”, το σγουρομάλικο θρασύμι που μας κουνούσε απειλητικά το δάχτυλο, αποχώρησε απο το παχυλότατα αμοιβόμενο πόστο του στην ΕΕ όταν έληξε η θητεία του και τωρα απολαμβάνει μια επίσης παχυλότατη σύνταξη που καταβάλουν και Έλληνες φορολογούμενοι. Παράλληλα έχει διοριστεί σε κάποια μεγάλη “αδερφή” εταιρεία τύπου Goldman Sachs. Αλλά ούτε γάτα, ούτε ζημιά για την μέγιστη πλαστογραφία του αθλίου αυτού τύπου.

Είναι γνωστό πως η δικαιοσύνη είναι ένα δίχτυ που πιάνει μόνο τα μικρά ψάρια όπως η καθαρίστρια που πλαστογράφησε ένα πτυχείο δημοτικού σχολείου. Ο περι ου ο λόγος “ντιγκιντάκας” είναι ένα προστατευόμενο πολύ αγαπημένο ψάρι των μεγάλων αφεντικών που είναι υπεράνω των νόμων και της μισότυφλης δικαιοσύνης.

Τα πιο σημαντικά