Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣτον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα - Ζητά να ανοίξει ξανά η...

Στον Άρειο Πάγο η Γεωργία Μπίκα – Ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση βιασμού της

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου περνά σήμερα η Γεωργία Μπίκα προκειμένου να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος με το οποίο απαλλάχθηκε ο 27χρονος επιχειρηματίας τον οποίο κατήγγειλε για βιασμό το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η Γεωργία Μπίκα δηλώνει αποφασισμένη να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που της δίνει ο νόμος προκειμένου να αποδείξει, όπως λέει, ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πιο δυνατή από ποτέ και με πιο πολύ πείσμα και σιγουριά, για να μπορέσω να αποδείξω όλο αυτό που συνέβη» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της αφήνοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Διαλυνάς έχει χαρακτηρίσει το απαλλακτικό βούλευμα «ευάλωτο και αίολο» σημειώνοντας πως η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου είναι εκείνη που θα αποφασίσει αν είναι ορθό ή εσφαλμένο.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν πολύ σκληρή για την καταγελούσα, καθώς κατέληγε στο συμπέρασμα ότι έλεγε ψέματα για τον βιασμό της.

Τα πιο σημαντικά