Στον ανακριτή οι αστυνομικοί που περάσαν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο

1 Δεκεμβρίου, 20185:39 ΜΜ
More videos

Οι δικαστικές αρχές μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση έχουν προχωρήσει την έρευνα και ταυτοποιούν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα βίντεο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί καλούνται να εμφανιστούν την προσεχή Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν προθεσμία.

Στο μεταξύ, η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, δια των συνηγόρων της, κατέθεσε, χθες αίτημα για μετατροπή της κατηγορίας από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Το αίτημα της οικογένειας στηρίζεται στην ιατροδικαστική έκθεση και το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας αλλά και στο βιντεοληπτικο υλικό όπου φαίνονται οι κατηγορούμενοι να σπάνε το πάνω μέρος της τζαμαρίας και στη συνέχεια και το κάτω. Μετά καταφέρουν χτυπήματα που έχουν ως συνέπεια τον θάνατο του.

Στο κοσμηματοπωλείο η πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο

Μέλη 12 οργανώσεων πραγματοποίησαν το Σάββατο (1.12.2018) ξεκίνησαν από τη συμβολή των λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας πορεία προς τη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια προς το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος  όπου βρήκε τον θάνατο ο Ζακ Κωστόπουλος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News