«Στόχος είναι τα λεφτά»: Η έγκυος Τζούλια Αλεξανδράτου εξηγεί πως έγινε εκατομμυριούχος μέσα σε μόλις 24 μήνες

4 Ιανουαρίου, 202310:13 ΜΜ

Τα χρήματα που έβγαλε το 2022 αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Από ότι φαίνεται, ξεπερνούν και αυτά που έβγαζε όταν ήταν στα… φόρτε της.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε τα χρήματα που έβγαλε το χρόνο που μας πέρασε

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το πρώην μοντέλο βρισκόταν στο επίκεντρο της gossip επικαιρότητας στην Ελλάδα, όλα όμως δείχνουν πως ακόμα και τώρα εξαργυρώνει την περίοδο εκείνη.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από την αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην μοντέλο διατηρεί έναν λογαριασμό στο Only Fans, το οποίο είναι μία διαδικτυακή συνδρομητική υπηρεσία παροχής υλικού και εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δεν έχει λίγους συνδρομητές.

Ειδικότερα, σε ένα Q & A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram, η Τζούλια Αλεξανδράτου ρωτήθηκε για τα χρήματα που έβγαλε από εκεί και δεν δίστασε να απαντήσει με συγκεκριμένο ποσό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα». Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ξεπερνάει τα χρήματα που έβγαλε πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν ήταν στα φόρτε της.

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News