Στο ψυχιατρείο ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας – Υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του και ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους

1 Ιουνίου, 2021 4:26 ΜΜ
More videos

Στο ψυχιατρείο μεταφέρθηκε νωρίτερα ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από βράχια στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά την περασμένη εβδομάδα. Έπειτα από εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση, ο πατέρας της κοπέλας, λόγω της φορτισμένης ψυχολογικής του κατάστασης κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε Ψυχιατρικό ίδρυμα όπου και θα παραμείνει έως ότου υποβληθεί σε εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς. Ο ίδιος έχει κινήσει τις διαδικασίες για να πάρει την επιμέλεια των άλλων παιδιών της οικογένειας του.

O πατέρας της Ιωάννας

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο, εάν θα του χορηγηθεί και φαρμακευτική αγωγή. Υπενθυμίζεται πως ο ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό της χθες πήγε στο σημείο όπου η κόρη του έπεσε στο κενό. Εκεί, προσπάθησε να πέσει και αυτός στο κενό, ωστόσο σώθηκε χάρη σε έναν φίλο του ο οποίος πρόλαβε και τον σταμάτησε. Την ίδια ώρα η οικογένεια της 11χρονης διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον Ιατροδικαστή κ. Σωκράτη Τσαντίρη ο οποίος θα κληθεί να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι έχασε τη ζωή του. Ο ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας βασιζόμενοι κυρίως στο ότι τα τραύματα που έφερε το κορίτσι ταίριαζαν με ηθελημένη πτώση από ψηλά.

Ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο ίδιος επιδιώκει να πάρει την επιμέλεια των υπολοίπων παιδιών του. Κάνει λόγο μάλιστα για λάθη και παραλείψεις από την πλευρά της μητέρας της Ιωάννας.

 

 

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η μικρή Ιωάννα. Είναι συγκλονιστικά τα όσα έγιναν γνωστά αποκλειστικά στο zarpanews.gr από το περιβάλλον του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άκουσαν ότι η Ιωάννα αγνοείται, κάποιοι από τους συμμαθητές της φέρονται να είπαν ότι το κορίτσι πρέπει να έχει αυτοκτονήσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: