Στο πλευρό του Σερβετάλη ο Λαζόπουλος: «Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους»

23 Νοεμβρίου, 20212:56 ΜΜ
More videos

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει από χθες η απόφαση του Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους. Την απόφαση σχολίασε και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Από το πρωί ηθοποιοί, αλλά και στα social media συζητείται ευρέως το θέμα καθώς με την απόφαση αυτή του Αρη Σερβετάλη, καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής, η παράσταση, τουλάχιστον προσωρινά, κατεβαίνει και τα 20 άτομα που εργάζονταν για την παράσταση ηθοποιοί, ταξιθέτες, και άλλοι, δεν εργάζονται πλέον.

Πρώτη η Φαίη Κοκκινοπούλου κατακεραύνωσε τον Αρη Σερβετάη για την απόφασή του αυτή, ενώ ακολούθησε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας λέγοντας ότι το βρίσκει απαράδεκτο και καθόλου… χριστιανικό. Στα social media τα σχόλια είναι όπως πάντα, πιο άγρια.

Και εγώ δεν μπορώ να παίζω μόνο σε εμβολιασμένους

Ο Λάκης Λαζόπουλος χθες, πάντως, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση αυτή του Αρη Σερβετάλη, τάχθηκε στο πλευρό του, λέγοντας ότι ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

«Αγαπώ πάρα πολύ και εκτιμώ τον Άρη Σερβετάλη και ξέρουμε όλοι ότι κάνει μια επιτυχία. Το λέω γιατί είναι βασικό στην απόφασή του αυτή. Εγώ έχω κάνει αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. Κι εγώ δε μπορώ να παίζω μόνο για εμβολιασμένους θεατές! Μπορεί να το σεβαστώ αυτό το μέτρο, δηλαδή είμαι υπέρ αυτού του μέτρου, με την έννοια ότι όταν μπαίνουν στο λεωφορείο στην εκκλησία, στο κρεοπωλείο μπαίνουμε εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι μαζί, γιατί να μη συμβεί αυτό και στο θέατρο; Αυτά τα μέτρα που δεν είναι ακριβώς μέτρα δημιουργούν σύγχυση. Αν το μέτρο είναι κάθετο… αν υπάρχουν κάμπυλες κάποιος θα κρυφτεί στις καμπύλες», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News